Dodaj do ulubionych

Wynajeta polozna

30.07.15, 21:57
doradzcie!przy 1porodzie trafila mi się super polozna,niewynajeta specjalnie(18l temu),przy drugim(4lata temu)miałam wynajeta,czulam się lepiej psychicznie,bylam zadowolona.Teraz tez ja chciałam,ale akurat bdz na urlopie,przez tel pow,ze po co mi specjanie polozna do trzeciego porodu? Niewiem,kazdy porod może być inny,choc chciałabym,zeby ten był jak poprzednie(jeden 3,5godz,drugi 2,5godz).I dala mi do myslenia.Mam namiary na inna fajna,pomocna,ale teraz nie wiem co robic
Wynajmowalybyscie czy jednak nie?
Obserwuj wątek
    • melancho_lia Re: Wynajeta polozna 31.07.15, 09:01
      Przy obu porodach mialam polozne z dyżuru. Pierwszy kiepski ale caly szpital generalnie dobrych opinii nie miał. Przy drugim super (zaliczyłam zmianę nawet na jeszcze lepsze). Trzecie zamierzam rodzic tam gdzie drugie i położnej nie będę wynajmować.
      • furtaszek Re: Wynajeta polozna 31.07.15, 14:54
        Nie wynajmowałam położnej, zarówno w trakcie pierwszego i drugiego porodu trafiały się położne milsze i mniej milsze. Dla mnie nie ma to znaczenia. Wiem, że wiedzą co robią, humor kiepski może mieć i najlepsza położna. Teraz będę rodziła w mojej perspektywie w dobrym szpitalu i ufam, że trafię w dobre ręce. Nie biorę osobistej położnej.
    • chyba.ze Re: Wynajeta polozna 31.07.15, 15:23
      Nawet najlepsza położna nie urodzi za Ciebie wink
      Dla mnie najważniejsza była fachowość personelu i wyposażenie oddziału w sprzęt pomocny w razie czego noworodkowi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka