tt-tka 10.03.17, 18:09 ...do bronienia polskiego panstwa i polskich obywateli, powiedziala Beata Szydlo. Omieszkala rzec, przez kogo. Zatem pytam - kto wynajal B. S., kto jej placi i jakie zadania przewidziano w kotrakcie najemnika ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tt-tka Re: Jestem wynajeta 10.03.17, 18:13 Ludzie ja wybrali do parlamentu. Ona mowi o sobie nie jako poslance, tylko jako szefie rzadu. Pytanie nadal otwarte. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmetic.wipes Re: Jestem wynajeta 10.03.17, 18:14 Ja jej nie wybieralam, a płacę. Więc chyba się mylisz. Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: Jestem wynajeta 10.03.17, 18:15 Czyli Kaczynski? Przypominam, że w PL głosuje się na partie i zwyczajowo zostaje nim szef partii zwycięskiej. Tutaj szef zrobił unik (po raz drugi) i sobie kogos wynajął. Odpowiedz Link Zgłoś
joa66 Re: Jestem wynajeta 10.03.17, 18:16 errata - zwyczajowo zostaje premierem (nie "nim") Odpowiedz Link Zgłoś
kub-ma Re: Jestem wynajeta 10.03.17, 19:26 Mnie zatkało jak to usłyszałam. To nie misja? Nie powołanie? Nie poświęcanie się dla dobra Polski? Zwykłe wynajęcie? No naprawdę. To nie ma co doklejać do tego jakiś górnolotny patriotyzm i takie tam Odpowiedz Link Zgłoś
mamma_2012 Re: Jestem wynajeta 10.03.17, 21:20 Gdybym miała się sprzedać jak Becia się sprzedała, za tanie drapanie za uszkiem, byłby problem, bo za cenę za którą sprzedała się ona to bym psa nie oddała (szanuję psy, ale bardziej szanuję dzieci). Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_cake Re: Jestem wynajeta 10.03.17, 20:38 Nie mogę już oglądać i słuchać tych durnych pisiorów Odpowiedz Link Zgłoś
hipinka Re: Jestem wynajeta 10.03.17, 22:04 Mam to samo Za kazdym razem jak pi.eprzą jak potłuczeni wydaje mi sie, ze już nic bardziej durnego nie można wymyślić i za każdym razem okazuje sie ze jednak można Odpowiedz Link Zgłoś
lauren6 Re: Jestem wynajeta 10.03.17, 20:39 Bronienia przed kim? Ale peron odjechał Odpowiedz Link Zgłoś
anika772 Re: Jestem wynajeta 10.03.17, 21:36 Proszę mnie w to nie mieszać, ta osoba nie reprezentuje mnie i nie broni w żadnej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love w PiS każdy jest wynajęty: za pensje i stanowiska 10.03.17, 21:55 Taka partia dorobkiewiczów. Naczelnik kazał to się robi i nie pyta. Nie ważne, że naczelnik oszalał, Odpowiedz Link Zgłoś