bobofrutt 16.09.04, 22:07 Jak tam? byłaś u lekarza? moja przepuklina jest coraz większa i zaczynam się nią bardzo mocno przejmować, boli jak diabli...napisz, pociesz...cokolwiek.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aska34 Re: Przepuklina do MAMAGO1 17.09.04, 14:25 ja chyba tez mam przepukline (jeden na dwoch chirurgow to stwierdzil), zupelnie niewidoczna ale cholernie bolesna, w okolicy pepka, a ty gdzie masz i jakie masz objawy pozdrawiam joanna 27tc Odpowiedz Link Zgłoś
bobofrutt Re: Przepuklina do MAMAGO1 17.09.04, 15:25 ja mam pachwinową i to chyba w rozwiniętym stadium. kiedyś jak miałam 5 lat, operowano mnie na taką samą przepuklinę i teraz powróciła. trochę się denerwuję, bo robi się bardzo duża, czuć to "wszystko", kiedy się dotyka, a jak leżę to się cofa. internista stwierdził, że tak ma ma być, bo dzidzia rośnie, ginekolog nie reagował, więc chyba to zostawię i nie będę biegała do chirurga, przecież i tak nie można operować, a może po porodzie sama się cofnie? pozdrawiam serdecznie i grunt, to się nie przejmować, najważniejsze, że nie jest to niebezpieczne dla dziecka. ja jestem w 29 tygodniu i będę miała córeczkę. do "usłyszenia" . ilona Odpowiedz Link Zgłoś