anielkac 20.09.04, 15:04 Zaczynam 23 t.c.Słyszałam, że może mnie boleć okolica pępka i z czasem zacznie się on robić płytszy, jakby wychodził na zewnątrz. Ale przed chwilą przyjrzałam mu się i jest wyraźnie GŁĘBSZY, nie widać końca. Czy to normalne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rheya Re: pępek robi się głębszy?!!! 20.09.04, 15:38 mi też na początku zrobił się głębszy - może nie tyle głębszy ile większy. Teraz (31tc) jest płaski - na równi z całym brzyszkiem Spokojnie jeszcze się zdążysz pomartwić że wyskoczył na zewnątrz Pozdrawiam, Rheya i maleństwo Odpowiedz Link Zgłoś
aska34 Re: pępek robi się głębszy?!!! 20.09.04, 15:47 anielko, z tym pepkiem to w moim przypadku nie bylo jest tak prosto. tydzien temu mialam tak silny bol w okolicy pepka ze pojechalismy na izbe przyjec... okazalo sie ze z dzidzia jest wszystko ok. a na pepek dostalam spasmolime (cos silniejszego niz nospa). chyba byl to jakis skurcz miesni. Teraz jest ok a pepek zaczyna wyraznie "wychodzic". Pozdrawiam joanna 28tc Odpowiedz Link Zgłoś