nika04 09.10.04, 23:52 Witajcie Wielkopolanki, Czy któraś z Was leczy bądź leczyła się u dra Puacza? Czy jest on godny polecenia? Jakie są Wasze doświadczenia z prowadzenia ciąży i ewentualnie z przyjęcia porodu? Dziękuję z góry za informacje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anika1 Re: dr Puacz, Poznań 10.10.04, 12:49 Hej! Ja chodzę do tego lekarza, i rodze na dniach, jestem bardzo zadowolona z opieki podczas ciąży. Konkretny, kompetentny, w gabinecie jest usg i ktg więc nie trzeba chodzić do szpitala. Zawsze mozna zadzwonić z pytaniami, nawet w niedziele co mi bardzo odpowiadało. Jeśli chodzi o poród to wkrótce się przekonam. Jesli masz jakieś pytania to pisz na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
nika04 Re: dr Puacz, Poznań 10.10.04, 20:11 Anika 1, dziękuję za odzew! Trzymam mocno kciuki za poród i życzę dużo zdrowia Tobie i maleństwu! Z ciekawością będę czekała na Twój wpis już po tym wielkim wydarzeniu. Czy rodziłaś siłami natury, czy też przez cesarkę; czy doktor był obecny przy porodzie; jaka była atmosfera. A tymczasem: POWODZENIA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nika04 Postscriptum 10.10.04, 20:16 Oczywiście, jeśli to Tobie bardziej odpowiada, możesz napisać na priva. Odpowiedz Link Zgłoś