aga272 14.10.04, 13:44 Czy ktoś moze mi odpowiedzieć dlaczego kobiecie w ciąży został przepisany ten lek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kikamama Re: Ciąża i Relanium 14.10.04, 13:58 ja dostałam relanium aby poród się nie przyspieszyl, niby dla spokoju.tuz przed teminem porodu musialam wyjechac w kilkugodzinna podroz i lekazr mi zapisal ten lek.nie wiem czy dobrze postapilam biorac go.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ankabialy Re: Ciąża i Relanium 14.10.04, 13:59 ja brałam go na podtrzymanie ciazy,podobno uspokaja miesnie macicy. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_forum Re: Ciąża i Relanium 14.10.04, 14:50 Masowo (!) i w dosc duzych dawkach dostawaly babki na podtrzymanie ciazy, lek stosowany od dziesiecioleci i przez to przetestowany b. dobrze (nie zadna modna nowinka). Odpowiedz Link Zgłoś
olamad Re: Ciąża i Relanium 14.10.04, 20:08 Ja też braałam, własnie na rozluźnienie mięsni macicy. Odpowiedz Link Zgłoś
26magda3 Re: Ciąża i Relanium 15.10.04, 13:36 też brałam - na uspokojenie, bo humory miałam straszne i nie bardzo dawałam sobie z nimi radę - dziecku raczej nie zaszkodziło, bo urodziło się zdrowe!!! zapisał mi to ginekolog więc chyba wiedział co robi Odpowiedz Link Zgłoś