aska34 18.10.04, 18:04 dziewczyny jestem w 32 tygodniu i od kilku dni mam mdłosci, tlumacze sobie, ze to z powodu ucisku na dzidzi na żoładek czy wątrobę. Czy tez tak macie?? pozdrawiam joanna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamadwojga Re: mdłosci pod koniec ciąży 19.10.04, 07:55 Z tego co wiem niektóre kobiety tak mają. Niestety... Ciocia mojego męża miała mdłości jeszcze nawet podczas porodu co bylo dla niej bardzo uciążliwe. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
baziaczek Re: mdłosci pod koniec ciąży 19.10.04, 09:00 Niestety tak! A było już tak fajnie! Odpowiedz Link Zgłoś
malaika7 Re: mdłosci pod koniec ciąży 19.10.04, 11:21 Jestem w 30 tygodniu, i też od kilku dni mnie po prostu mdli. Wczoraj wieczorem nie mogłam przez to zasnąć. Dziwię się temu, bo w I trymestrze nie odczuwałam żadnych dolegliwości. Czy tak będzie już do końca ciąży??!! Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: mdłosci pod koniec ciąży 19.10.04, 12:15 Hej Właśnie w okolicach 32-35 tc miałam mdłości. Najczęściej rano, miałam problemy z apetytem. Teraz w 37 tc wszystko jest w normie (apetyt wrocił ze zdwojoną siłą). Wydaje mi się, że przyczynami mdłości pod koniec ciązy są hormony, które przygotowują organizm do porodu lub właśnie ucisk macicy na żołądek. Pozdrawiam. Atlantis Odpowiedz Link Zgłoś
klasa76 Re: mdłosci pod koniec ciąży 20.10.04, 09:19 Wydaje ni się, że każda z nas musi swoje przejść. Na początku ciąży się martwiłam czemu nie mam mdłości skoro wszyscy mają a potem czekałam aż przejdą, niestety do dziś 34t czasami rano jeszcze przed śniadaniem muszę dać koncert. Odpowiedz Link Zgłoś