Dodaj do ulubionych

Do Martiii !!!!!

09.11.04, 13:44
Cześć tu znowu ja. Chciałam się ciebie zapytać w którym ty jesteś tygodniu
ciąży? Piszesz też że od jakiegoś czasu słabiej odczuwasz ruchy, długo to juz
trwa? Ja mam nadzieję że nie będę musiała brać tych tabletek bo przez nie to
ja wpadam w lekką paranojęsad Pozdrawiam. Ewa.
Obserwuj wątek
    • martiii Re: Do Martiii !!!!! 09.11.04, 16:24
      hej Ewcia,jestem obecnie w 22 tyg.To oslabienie aktywnosci Bebci mam gdzies tak
      od weekendu,czyli 3-4 dni.Jutro ide na USG 3d wiec dowiem sie od lekarza czy
      takie spokojne dni sa normalne. Zobaczymy tez czy Mala mimo tego 'wyciszenia'
      jest zdrowiutka (ODPUKAC!!!!!). Ale czy czujesz ja w ogole,czy wcale?? Bo ja
      czuje ze ona cos tam robi-przekreca sie lub przeciaga,ale nie bawi sie juz tak
      aktywnie i intensywnie jak wczesniej.
      Skoro jednak lekarz zalecil ci branie tych lekow,to nie mozliwe aby jakos
      niekorzystnie wplywaly na dzieciatko!Moze najlepiej spytaj swojego gin o to,lub
      zrob moze nadplanowe USG...Ale jesli czujesz dzieciaczka w ogole,tylko
      slabiej,to mysle i MAM NADZIEJE ze nie maMY powodow do niepokoju!! Odezwe sie
      jutro jak dowiem sie o ta aktywnosc dzieci w brzusiu.Glowa do gory,bedzie
      dobrze,Marcia
      • ekaczmarczyk Re: Do Martiii !!!!! 09.11.04, 17:18
        A ja jutro idę do lekarza i pewnie jak zwykle będzie słuchał tętna dzidziusia.
        Ja teraz czuję jak się dzidzia wierci ale jakoś tak malutko. Może jest bardziej
        ruchliwy w nocy a ja tego nie czuję. Zobaczymy co jutro powie mi lekarz. A skąd
        ty jesteś? Ewa.
        • martiii Re: Do Martiii !!!!! 09.11.04, 18:16
          hej,no wiec jestem ze Szczecina,jak chcesz to moj nr GG:1712389,bedzie nam
          ewent latwiej gadac,choc jak chcesz to mozemy na forum.. smile Powodzenia juterko
          u lekarza,jestem pewna ze wszystko bedzie dobrze,daj znac,papa.M

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka