aga_koszalin 09.11.04, 13:44 Hej pytanie zadaję w imieniu mojego męża, któremu podoba się imię Oskar. Jestem obecnie w 22 tyg i jeszcze nie wiemy yczy będzie to dziewczynka czy chłopiec. Obecnie jesteśmy na etapie wyboru imion. Jeśki chodzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_koszalin Re: Imie dla chłopca - Oskar 09.11.04, 13:47 Sorki dalszy ciąg: Jesli chodzi o dzięwczynke to uzgodniliśmy : MArtynka, a z chłopcem jest spór. Mężwoi podoba się Oskar, a mi Miłosz. Właśnie w jego imienu chciałabym poznać wasze opinie na temat tego imienia, może ktoś mnie do niego przekona, albo upewni, że to beznadziejne imię. Dzięki Aga Odpowiedz Link Zgłoś
grochalcia Re: Imie dla chłopca - Oskar 09.11.04, 13:49 Miłosz ładniejsze..bardziej pasuje dziecku niz szlacheckie Oskar, ale to rzecz gustu. Pozdrawim. U nas bedzie Szymon Odpowiedz Link Zgłoś
aga_gaga Re: Imie dla chłopca - Oskar 09.11.04, 16:46 piekne,piekne ,piekne...moj Oskar (jezeli to chlopiec???)przychodzi na swiat 15.11.Ale Milosz tez ladne.Wiem dlaczego faceci wola Oskar,bo to imie ma takie bardzo wyrazne,silne brzmienie.imie z charakterem!!!!Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia do aga-koszalin!!! 09.11.04, 18:40 aga, nie dawajcie oskar. w koszalinie kojarzy sie to jednoznacznie i zdarzaja sie glupawe komentarze. dajcie milosz - bardzo ladne imie pozdrawiam gaga Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Imie dla chłopca - Oskar 09.11.04, 17:34 moja kuzynka ma Oskara. Ja jednak nie dałabym synowi tak na imię Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: Imie dla chłopca - Oskar 09.11.04, 17:35 Miłosz jest w porządku, jeszcze Błażej i Maksymilian Odpowiedz Link Zgłoś
romilka Re: Imie dla chłopca - Oskar 09.11.04, 17:46 bardzo podoba mi sie imie Oscar!!!Bardzo dostojnie brzmi,byc moze moj synek bedzie miał tak na imie!!pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
hannamay Re: Imie dla chłopca - Oskar 09.11.04, 17:49 imie oskar jest super! to byl wlasnie moj typ (oskar lub olivier), zanim dowiedzialam sie ze szczeliwie bedzie dziwczynka. Bardzo piekne imie! gratulacje. _hannamay_ Odpowiedz Link Zgłoś
barcina Re: Imie dla chłopca - Oskar 09.11.04, 21:02 A co myślicie o imieniu Ignacy? Odpowiedz Link Zgłoś
krabe Re: Imie dla chłopca - Oskar 09.11.04, 21:07 Ignacy nie podoba mi się wcale Odpowiedz Link Zgłoś
krabe Re: Imie dla chłopca - Oskar 09.11.04, 21:06 bardzo ładne imię. mój synek , który urodzi się w grudniu też będzie miał na imię Oskar. Odpowiedz Link Zgłoś
e5121 Re: Imie dla chłopca - Oskar 09.11.04, 23:07 Wolę Ignacego niż Oskara. Mój mąż ma na imie Gerad i uwazam,ż ejest to imię za twrade tak jak Oskar czy Eryk (okropieństwo). Może jestem staroswiecka, ale mój synek jesli okaże sie synkiem będzie miał na imie Mciej (pierwszy ma Cezar czyli Czarek), a córka niezmiennie od lat czterech Ola. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_gaga Re: Imie dla chłopca - Oskar 10.11.04, 00:04 aga ale cie te baby zalaly fala przemilych opinii.pamietaj ,ze jakie kolwiek dasz bedzie najpiekniejsze ,bo noszone przez twoje najukochansze dziecko.pozdrawiam!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
s-y-l-l-a ... 10.11.04, 08:42 Oskar - piekne imię; tak jak: Błażej, Miłosz, Nataniel, Igor, Dominik no i Aleksander i jeszcze wiele innych.... I tak, to które wybierzecie będzie dla Was najpiękniejsze. A o to przecież chodzi!!!! Pozdrawiam S. Odpowiedz Link Zgłoś
saraanna Re: Imie dla chłopca - Oskar 10.11.04, 10:38 Daj dwa Oskar Milosz albo Milosz Oskar.Moja kolezanka dala swojemu synkowi Kevin Oskar (ona chciala Kevin a maz Oskar)bo nie mogli dojsc do porozumienia.Moja corcia tez ma dwa Sara Anna a jak bedzie duza to sobie sama wybierze czy chce aby na nia wolac Sara czy Anka. Odpowiedz Link Zgłoś