Dodaj do ulubionych

która rodziła ostatnio w Gdyni Redłowie?

16.11.04, 15:17
Mam pytanie, czy któras z was ostatnio, czyli po połączeniu porodówek
gdyńskich rodziła w szpitalu w Redłowie? U mnie czas wybrać szpital i
zastanawiam się czy w Redłowie nie jest teraz za ciasno. Mieszkam w Redłowie
więc najbliżej byłoby tam, ale nie jestem pewna.
Z góry dziekuje za odpowiedź.
pozdrawiam
Agnieszka
Obserwuj wątek
    • trudy77 Re: która rodziła ostatnio w Gdyni Redłowie? 16.11.04, 15:42
      Jeszcze nie rodziłam, ale tez jestem ciekawa jak bedzie w Redłowie po
      połączeniu (tp 2.12.) Moze sie spotkamysmile?
      • aga_78k Re: która rodziła ostatnio w Gdyni Redłowie? 16.11.04, 16:12
        ja mam termin na 3.04, także chyba się nie spotkamy.
        powiedz mi czy chodzisz do jakiegos lekarza z redłowa?
        bo mój wczoraj oznajmił, że od listopada jest na zaspie i zastanawiam sie nad
        jego zmiana, ale nie tylko z tego powodu.

pozdrawiam
        • trudy77 Re: która rodziła ostatnio w Gdyni Redłowie? 16.11.04, 16:19
          Mam swojego lekarza na Ramułta, wiec nie chodze do zadnego w Redłowie,ale
          ostatnio tam byłam na kwalifikacji do porodu rodzinnego. Wiesz, z tego co
          słyszałam, przez większość porodu czuwa nad całością położna a nie lekarz. Ten
          który nas przyjął na kwalifikacji był sympatyczny, ale nic więcedj o nim nie
          wiem. Powiedział, że najważniejsze, to dobre nastawienie do porodu i ja mam
          zamiar takie miećsmile.Pozdrawiam!
        • dziubaskowakubusiowa Re: która rodziła ostatnio w Gdyni Redłowie? 17.11.04, 10:45
          ja mam termin na 4 kwietnia i tez zamiezam rodzic w orlowie moze sie spotkamy,
          powodzenia!!!
      • dziubaskowakubusiowa Re: która rodziła ostatnio w Gdyni Redłowie? 17.11.04, 10:44
        hej dziewczyny ja tez bede rodzic w orlowie ale niestety nie mam pojecia jak tam
        jest, moj lekaz mi polecil. I podobnie mam termin do 4.04 wiec moze sie spotkamy?
        agata
        • aka772 Re: która rodziła ostatnio w Gdyni Redłowie? 18.11.04, 15:21
          czesc dziewczyny!
          ja tez mieszkam w Gdyni i planuje rodzic w Redlowie, a termin mam na 21 luty.
          kiedy najlepiej isc na kwalifikacje do porodu rodzinnego i czy ktoras z was
          wybiera sie w najblizszym czasie do szkoly rodzenia?
          • trudy77 Re: która rodziła ostatnio w Gdyni Redłowie? 18.11.04, 15:39
            Na kwalifikacje można pójść od 36 tygodnia ( z aktualnym usg). Chodziliśmy do
            szkoły rodzenia przy szpitalu- nie mam porównania z innymi szkolamismile, ale
            podobło mi się. Dowiedziałam sie najważniejszych rzeczy. Pozdrowienia. Trudy77
            (38tc)
            • gosiaa_p Re: która rodziła ostatnio w Gdyni Redłowie? 18.11.04, 17:58
              Dziewczyna ja co prawda rodziłam 8.5 miesiąca temu ale jak ja lezałam to byly
              pustki na oddziale smile) Podejrzewan, że w dobie ujemnego przyrostu to nawet po
              połaczeniu porodówek zbyt dużego tłoku nie będzie smile) Ja jestem bardzo
              zadowolona z warunków i opieki po porodzie ( miałam cc). Życzę powodzenia i
              trzymam za was kciuki. Aha polecam Dr.Szczypka ( przyjmuje w przychodni na
              witominie ul. konwaliowa) i dr.Kubika ( prywatnie).

Gosia i Matti (02.03.04)
              • aka772 Re: która rodziła ostatnio w Gdyni Redłowie? 18.11.04, 19:26
                Gosia,
                a kto odbieral Wasz porod jezeli mozna wiedziec i kogo polecacie najbardziej w
                Redlowie? slyszalam, ze obecnie pracuje na oddziale 9 poloznikow.
                • kamila99 Re: która rodziła ostatnio w Gdyni Redłowie? 29.12.04, 18:24
                  Prponuje dra Janczeskiego. Super lekarz i ma bardzo dobry kontakt z
                  pacjentkami.Można mieć przy nim komfort psychiczny ,że nie traktuje człowieka z
                  góry.
              • dziubaskowa Re: która rodziła ostatnio w Gdyni Redłowie? 29.12.04, 10:48
                a słyszałas coś na temat doktora Bierżyńskiego on jest moim lekarzem i tam tez
                pracuje?
                • mast1 Re: która rodziła ostatnio w Gdyni Redłowie? 29.12.04, 18:42
                  Też chodzę do dr Bierżyńskiego, mam termin na koniec lutego, ale z tego, co się
                  orientuję pracuje w Miejskim.....Czyżby się coś zmieniło, jesteś pewna że
                  pracuje w Redłowie ???
                  • dziubaskowa do mast1 31.12.04, 11:28
                    wiesz zawsze mi mowiono ze w redlowie ale sie upewnie! Fajnie poznac kogos od
                    tego samego lekarza, moze masz ochote pogadac? gg 4007733 lub viagara@02.pl
                    Ja mam termin na koniec lutego, całkiem prawdopodobne ze sie mijamy u niego w
                    poczekalni ?smile
                    # stycznia mam wizyte to sie dowiem dokładnie.
                    pozdrawiam agata
                    • jogaj Re: do mast1 i dziubaskowa 31.12.04, 13:32
                      Bierzynski dlugo pracowal w Redlowie,ale juz co najmniej dwa lata temu
                      przeniosl sie do Miejskiego,ale teraz po likwidacji porodowki w Miejskim nie
                      wiem czy jeszcze tam pracuje,bo on nie mial etatu tylko przychodzil na dyzury.
                      Pozdrowienia-Jola
                  • anola Re: która rodziła ostatnio w Gdyni Redłowie? 24.01.05, 14:54
                    A może teraz któraś z Was się odezwie po porodzie w "nowym" Redłowie. Bardzo bym
                    chciała wiedzieć jak tam jest po zmianach...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka