mamaczarusia 28.11.04, 11:49 Czy któraś z Was prowadziła ciążę u dr Lecha?Jakie macie refleksje, czy polecacie, gdzie on pracuje?Pozdr.Jola - 22tc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aggu Re: Dr Medard Lech 28.11.04, 15:19 cześć, ja jestem pacjentką doktora od ok.2 lat. Od 2 mcy prowadzi on moją ciążę, jestem bardzo zadowolona. Chociaż porównania nie mam Potrafi cudownie rozluźnić, rozwiać wszelkie wątpliwości, cierpliwie słucha wszystkich moich pytań, czasem bzdurnych i zawsze odpowiada I... według mnie, roztacza wokół siebie bardzo "profesjonalną" aurę osobiście - polecam! Ja chodzę do doktora do luxmedu, ponieważ mam tam abonament z pracy, lecz dr. przymmuje tylko w piątki i trzeba się wpisywać co najmniej miesiąc przed... Ja w większości wchodzę jako rezerwowa, bo jestem doktora stałą pacjentką, choć nie powinno być z tym chyba problemów. Doktor przyjmuje również w swoim prywatnym gabinecie na Łuckiej (tel.6540200). Odpowiedz Link Zgłoś
klubiale1 Re: Dr Medard Lech 28.11.04, 19:48 Byłam u niego raz, gdy moja ginekolog prowadząca była akurat na urlopie. Podszedł do mnie bardzo profesjonalnie, mimo że mnie nie znał i nie prowadził ciąży wcześniej. badanie było dokładniejsze i przyjemniejsze niż u mojej pani doktór. Wszystkie wątpliwości spokojnie wyjaśnił, zwrócił uwagę na opuchliznę nog (którą wielokrotnie pokazywałam mojej lekarce a ta to olewała), dał skierowanie na badania, a potem gdy była konieczność bo wyniki nie wyszły dobre dał mi skierowanie do szpitala. Naprawdę byłam mocno zaskoczona tak dobrą opieką z jego strony. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś