iwka901 10.12.04, 12:26 Hej, ćwiczycie mięśnie pochwy? Nie wiecie czasem, czy można wykonywać te ćwiczonka przy skrcacającej się szyjce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalena_27 Re: ćwiczycie " KEGLE" ? 10.12.04, 12:34 wiesz,my te ćwiczenia wykonujemy na jodze, ale strasznie ich nie lubię nasza trenerka nie pytała o szyjkę, czy jeste prosta, czy nie więc wnoszę, że mozna je wykonywać również przy skręcającej, ale dopytam za tydzien trenerki. Odpowiedz Link Zgłoś
iwka901 Re: ćwiczycie " KEGLE" ? 10.12.04, 12:36 popełniłam błąd- chodziło mi o skracającą się szyjkę Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus4 Re: ćwiczycie " KEGLE" ? 10.12.04, 12:37 za każdym razem gdy robię siku, na8-10 sekund zatrzymuję, gdy jestem w pracy (i sobie przypomnę) , tak samo w domu. Wogóle wtedy gdy pamiętam, a zdaza się to np jednego dnia 8 razy, drugiego2, trzeciego-raz i tak na okrągło. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
magdek2 Re: ćwiczycie " KEGLE" ? 10.12.04, 12:39 ja ćwiczę, bo ćwiczyłam jeszcze przed, ale czy przy skracającej się szyjce można to nie wiem niestety Odpowiedz Link Zgłoś
magdek2 Re: ćwiczycie " KEGLE" ? 10.12.04, 12:42 aha, przypomniało mi się jeszcze, że wyczytałam w książce, że w ciąży nie jest zalecane ćwiczenie podczas siusiania, ponieważ mocz jest zatrzymywany i może sie cofnąć do pęcherza co sprzyja infekcjom, to tyle a propos książek. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: ćwiczycie " KEGLE" ? 10.12.04, 14:39 Taaaak... ćwiczymy... jak nam się przypomni Przy czym, akurat to ćwiczenia mam opanowane, bo zaczełam ćwiczyć w poprzedniej ciąży i tak nieregularnie, ale jednak, do teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
iwcia75 Re: ćwiczycie " KEGLE" ? 10.12.04, 14:42 a ja ciagle popuszczam przy kichaniu, bo kicham. nic mi nie daja chyba te cwiczenia Odpowiedz Link Zgłoś