Dodaj do ulubionych

WÓZKI IMPLAST

21.12.04, 14:40
Dziewczyny! Ratunku! Szukam lekkiego wózka, znalazłam w necie info o
Implastach. Czy miałyście, co o nich sądzicie? Proszę o pomoc
tellma
Obserwuj wątek
    • lula11 Re: WÓZKI IMPLAST 21.12.04, 15:10
      Witaj,
      ja takiego wózka nie mam, ale slyszałam wiele pochlebnych opinni na temat
      Implastu, wg znajowmych, wózki te sa trwałe i wygodne.

Agata, mc.
    • anka241 Re: WÓZKI IMPLAST 22.12.04, 11:35
      CZeść zamierzamy kupić wózek implast a konkretnie model Driver 4 XL.Słyszałam
      że jest solidny, dobrze się prowadzi ma wiele funkcji no i fajnie wygląda.Także
      ja już wybrałam pozdrawiam
    • kalisa77 Re: WÓZKI IMPLAST 23.12.04, 07:27
      Witam!
      Też zastanawialiśmy sie z mężem nad wyborem wózka- dłuuugo- no i zdecydowaliśmy
      się na drivera 4XL. Dzidzi co prawda na świecie jeszcze nie ma, ale wózek stoi
      już w domku. Więc na razie nie mogę napisać jak się sprawdza- bo na razie, to
      tylko nasz piesek miał okazję nim się "przejechać"- mąż wsadził go do
      spacerówki- chciał zobaczyć jak działa amortyzacja z obciążeniem- ale psiukowi
      nie przypadła ta podróż do gustuwink
      Co mogę na tę chwilę o nim powiedzieć, to to, że wcale nie jest lekkismile,
      mankamentem może okazać się brak możliwości blokowania przednich kół. Przy
      skręcaniu koła potrafią obcierać kosz na zakupy, w różnych egzemplarzach budka
      składa się różnie głośno- my mamy akurat dość cichą. Jednak mam nadzieję, że
      będzie on wózeczkiem wygodnym zarówno dla dzidzi jak i dla nas.
      My kupiliśmy ten wózek przez internet- razem z fotelikiem do samochodu- i
      zaskoczeniem był dla mnie właśnie ten fotelik. W sklepie widzieliśmy wykonane
      ze sztruksiku, my otrzymaliśmy z tkaniny takiej jak jest wózek wykonany- dla
      mnie lepiej, bo ten materiał pewnie lepiej będzie znosił pranie niż sztruks.
      No i ostatnia uwaga- warto porozglądac się i porównać ceny- my kupiliśmy przez
      net- jak już wspomniałam- www.taniewozki.prv.pl/
      Cena wózka 1270 zł + 420 EasyBob z adapterem. Wysyłka jest w tym momencie
      gratis- kurierem Masterlink. Taniej było w Bobokomisie, ale za dużo tam kręcili
      i w końcu za przesyłkę chcieli 100 złotych, więc daliśmy sobie spokój. A tu
      (www.taniewozki.prv.pl) rewelacyjnie szybka odpowiedź na pytania, ciągle byłam
      telefonicznie informowana gdzie jest wózek, kiedy dotrze, itp.
      Tak więc życzę udanego zakupu- jak nie drivera, to innego wózeczkasmile
      Pozdrawiam cieplutko i dołączam najlepsze życzenia na zbliżające się Święta i
      Nowy Rok- Asia i Michaś (34 tydzień ciąży)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka