miramala 02.01.05, 21:20 cześć dziewczyny, czy możecie polecić mi jakiś sklep w krakowie? za chwilę nie będę miała co na siebie włożyć, a nie znam żadnego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleksandra3 Re: sklepy ciązowe kraków 02.01.05, 22:50 Na Kalwaryjskiej PRENATAL (znajdziesz telefo ni adres w i-necie) ale ja tam nie dotarłam - z powodu remontu ulicy. Wszystkie potrzebne ciuchy (nie kupiłam dużo ale mądrze tak aby się dało zestawiać i zamieniać - chodziłam do pracy) kupiłam w sklepie na ul. Stradom - taki mały sklep - również z bielizną dla ciężarnych , koło cukierni i chińskiej knajpy, idąc od Wawelu w kierunku Dietla - po prawej stronie. Jest też jakiś sklep "Okrągły brzuszek i maluszek" ale niestety nie wiem gdzie. Pozdrawiam aleksandra Odpowiedz Link Zgłoś
maiika Re: sklepy ciązowe kraków 02.01.05, 23:19 polecam sklep "Będę Mamą" na ul. Krowoderskiej, niezłe ciuszki i miła obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
sha1 Re: sklepy ciązowe kraków 03.01.05, 00:21 w sklepie dziecinnyn na ulicy Lubicz (vis a vis dworca) pojawiły się ubrania ciążowe. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_27 Re: sklepy ciązowe kraków 03.01.05, 08:47 Ten na Krowoderskiej jest bardzo dobry!!!! kupiłam tam fajną dżinsową spódnicę. Jeste jeszcze Paryżanka na Stradomiu, też tam się ubierałam. Odpowiedz Link Zgłoś
wa11 Re: sklepy ciązowe kraków 03.01.05, 11:24 „Prenatal”, ul.Kalwaryjska 26 „Aga”, ul. Św. Agnieszki „Dama Maxi”, ul.Stradomska 11 „Duże Rozmiary”, ul.Grzegórzecka 6 Jest jeszcze na ul.Lubicz, obok przystanku tramwajowego, wchodzi się w bramę. Odpowiedz Link Zgłoś
aronka1 Re: sklepy ciązowe kraków 03.01.05, 17:55 Troszkę ciuchów jest też w "Smyku", w Plazie. "Okrągły brzuszek i maluszek", o którym ktoś wspomniał, to komis. Jest na os. Kombatantów. Ja kupiłam dwie pary spodni w malutkim sklepiku na Filareckiej, koło Placu na Stawach. Natomiast nie wiem, w którym miejscu jest sklep na Krowoderskiej. Może któraś z Was podpowie? Czy bliżej Basztowej, czy Alej, po której stronie? Help... Odpowiedz Link Zgłoś
evellek Re: sklepy ciązowe kraków 03.01.05, 18:27 krowoderska to równoległa do Długiej- a sklep jest mniejwięcej na wysokości przystanku tramwajowego pośrodku długiej...jak jest akurat młodsza pani to fajnie doradzi- z tą starszą nie mogłam sie dogadać osobiście polecam Prenatal z Kalwaryjskiej (wydaje mi się że jest tam największy wybór) odradzam jednak kupowania czegokolwiek co można kupić w normalnym sklepie (np. większych koszulek czy koszul nocnych)- mają na to ogromny nażut! Odpowiedz Link Zgłoś
aronka1 Re: sklepy ciązowe kraków - do evellek :-) 03.01.05, 20:17 Evellek, wiem dokładnie, gdzie jest Krowoderska. Ale dzięki za przybliżenie tego sklepu, łatwiej będzie poszukać. Masz rację, nie ma co szaleć z ciuchami ciążowymi. Ja mam w zasadzie tylko dwie pary spodni typowo ciążowych, a i tak na okrągło chodzę w zwykłych, polarowych, tyle, że dosyć rozciągliwych. O bluzkach, koszulkach nie wspomnę. Mam najzwyklejsze. W pierwszej ciązy to chyba w ogóle nie miałam ciążowych ciuchów, wystarczyły portki na gumkę czy sznurek. )) Ale na Krowoderską mam niedaleko, z ciekawości mogę zajrzeć. Szaleć z zakupami nie zamierzam, zostały dwa miesiące z kawałkiem. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
madzialinka1 Re: sklepy ciązowe kraków - do evellek :-) 03.01.05, 20:45 a ja polecam Prenatal czynny od 10.00 do 19.00 bardzo miła i fachowa obsługa, bardzo duży wybór spodni wszelakich - sukienki i spódnice też ale nie brałam ich pod uwagę mają duże rzeczy z www.happymum.pl i innych sklepów inetowych - w podobnych cenach ( jak doliczysz koszty przesyłki) sa też kosmetyki, literatura, wszelka bielizna - kupiłam tam dwie pary spodni, kosmetyki i bluzke i bez upominania się dostałąm rabat a sklep na krowoderskiej jest nowy i dlatego może tak mało osób o nim słyszało Odpowiedz Link Zgłoś
maiika Re: sklepy ciązowe kraków - do aronka 03.01.05, 22:34 www.bedemama.pl tam znajdziesz dokładniejsze dane, a sklep jest mniej więcej w połowie Krowoderskiej, przy pl. Słowiańskim. Odpowiedz Link Zgłoś
miramala Re: sklepy ciązowe kraków 05.01.05, 22:52 dzięki dziewczyny za info. byłam dzisiaj na Krowederskiej w BĘDĘ MAMĄ, kupiłam sobie dżinsy pod brzuszek, może troszke jeszcze za wcześnie (14 tydz.) ))) ale są super i sklep też super polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś