anetka05 12.01.05, 17:45 mam problem niemoge sie zdecydowac .doradzcie gdzie rodzicie lub rodzilyscie w poznaniu i jak bylo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
okulewiczu Re: gdzie rodzic w POZNANIU 12.01.05, 17:57 Witaj! Ja będe rodziła w Poznaniu na ul. Polnej. Po pierwsze chodzilam całą ciąże do lekarza z Polnej(przy porodzie go jednak nie będzie). Po drugie mam tam umówioną położną. Poza tym mają dobry sprzęt, fajny oddział, miłą obsługę, wiem, bo leżałam dwa dni na obserwacji. Ponieważ dzidziusiowi na świat się nie spieszy, będę miała poród wywoływany. Nastąpi to w piątek. Zaczynam się trochę bać, ale myślę, ze to normalne. pozdrawiam Ula i Pawełek 41 tc + 3 dni Odpowiedz Link Zgłoś
paulinawk do okulewiczu 12.01.05, 19:10 czy mozesz mi podac namiary na połozna z Polnej?ja mam dopoiero 15 tydzien alechcialabym sie wczesniej dowiedziec.Ile jej płacicie? z gory dziekuje za odpowiedz pozdrawiam Paulina i malenstwo Odpowiedz Link Zgłoś
okulewiczu Re: do okulewiczu 12.01.05, 19:12 Wiesz co wolałabym tego nie robić na forum. Podaj mi proszę swój internetowy adres to Ci je prześle. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinawk Re: do okulewiczu 12.01.05, 19:21 fajnie,czekam na maila paulinawk@gazeta.pl jak mozesz to napisz czy to ktos z polecenia,i w ogole cos na ten temat dziekuje i zycze szybkiego rozwiazania Odpowiedz Link Zgłoś
mamadyzi Re: gdzie rodzic w POZNANIU 12.01.05, 19:21 cze! ja skoleji wybrałam szpital Sw. Rodziny dlaczego? do Polnej mam uraz....wczesniejsze nienajlepsze doswiadczenia. Sw rodzinka wydała mi sie bardzo kameralna, miła obsługa,wiele dodatkowych usług bez łaski a sprzet tez dobry! rodzi sie tam tez kilka tysiecy dzieci rocznie. Lekarza nie mam swojego...mam położną... termin porodu na koniec stycznia....tez sie boję!tylko głupi( nieswiadomy) sie nie boi...mąz po wizycie na sali a własciwie w pokoju porodowym był blady i mówił ze ma miekie nogi....ten to potrafi pocieszyc!!! Ty masz jeszcze czas...na decyzję.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
koralik27 Re: gdzie rodzic w POZNANIU 12.01.05, 19:26 ja bede rodzic na poczatku maja na Lutyckiej porodowke tez juz "zaliczylam" przy okazji alarmowego KTG - sala jak sala, nic specjalnego, ale naprawde nie jest zle pzdr, Koralik Odpowiedz Link Zgłoś