ania28.1 14.01.05, 23:19 były szpital wojewodzki. Jestem ciekawa opinii/ Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isia12 Re: Czy któraś z was rodziła na Czerniakowskiej? 15.01.05, 23:40 Urodziłam tam synka. Mimo, że mój porod nie nalezal do najłatwiejszych i najkrótszych (18 h.) "obsługę medyczną" wspominam dobrze. Rodziłam razem z mężem, mógł byc ze mną przez cały czas (wiem,że w niektórych szpitalach we wczesnej fazie odsyłaja meżów do domu). Cały czas bylismy na sali porodów rodzinnych, również jakies dwie godziny po porodzie. Mogłam skorzystać z wanny, piłki, drabinek, słuchac radia... Pod koniec poprosilam o znieczulenie. Nie każą tam robic lewatywy (chociaz jesli sie chce to można), nie golą krocza. Z tego co wiem jest to szpital, który w porównaniu z innymi warszawskimi szpitalami dysponuje dość dobrym sprzętem w razie gdyby coś było nie tak. Tak wiec jesli chodzi o poród ok, natomiast potem średnio jeśli chodzi o pomoc położnych. Własciwie nikt mi nie pokazał jak przewinąć synka, jak go prawidłowo przystawiać. Tyle z moich doswiadczeń Odpowiedz Link Zgłoś
ania28.1 Re: Czy któraś z was rodziła na Czerniakowskiej? 16.01.05, 20:44 isia 12- a czy mialas oplacona polozna? Napisz mi czy dzidzie od razu przyniesli ci do karmienia i czy bylas z nia w jednej sali? Zreszta napisze do ciebie na prwate. A jesli chodzi o moja wiedze na temat tego szpitala to jade tam jutro Odpowiedz Link Zgłoś
ullam1 Re: Czy któraś z was rodziła na Czerniakowskiej? 16.01.05, 11:42 mam znajome po cesarkach na Czerniakowskiej - ogólne wrażenie pozytywne. ja również zastanawiam się nad tym szpitalem (od lutego zaczynam szkołęrodzenmia u nich)ale o bliższych warunkach niewiele mi wiadomo. Może Aniu wiesz coś na ten temat? baqrdzo proszę o jakieś info? Kiedy rodzisz? ja koniec IV Zastanawiam się też nad MSWiA na Wołoskiej, tam też rosdziły moje koleżanki... trudny wybótr Odpowiedz Link Zgłoś
ania28.1 Isia 12 16.01.05, 20:46 Do isia 12- a czy mialas oplacona polozna? Napisz mi czy dzidzie od razu przyniesli ci do karmienia i czy bylas z nia w jednej sali? Zreszta napisze do ciebie na prwate. A jesli chodzi o moja wiedze na temat tego szpitala to jade tam jutro Odpowiedz Link Zgłoś
ania28.1 Re: Czy któraś z was rodziła na Czerniakowskiej? 17.01.05, 21:52 Polecam szpital na czerniakowskiej- ktos pytal mnie o warunki jakie tam sa. czekam na wiadomosci prywatne. Mam tez prosbie do dziewczyny ktora tam rodzila (isia 12 chyba?) zeby odebrala wiadomosc na prywatnym Odpowiedz Link Zgłoś