malena-24 01.02.05, 09:47 jestem z rzeszowa i szukam koleżanek ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asikp11 Re: sierpniówki z Rzeszowa? 01.02.05, 10:48 Cześć jestem Aśka. O ile się niemylę pisałam ci juz na prywatnym forum sierpniówek. Jestem z Rzeszowa ,ale studiuje w Krakowie i tu na razie chodzę do lekarza. Jednak rodzić będę w Rzeszowie. Myślałam o szpitalu na szopena bo słyszalam że jest ok. Powinnam też chyba wybrać jakiegos gina z RZeszowa. Napisz do kogo chodzisz i kogo ewentualnie byś polecała? Ja chodziłam do W. Janeczki, a potem do Rzucidły ale oni obaj sa na Pobitnym. Może znasz kogoś z szopena. Jak masz inne wiadomości co do dobrego szpitala to też napisz. Pozdrowionka Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
malena-24 Re: sierpniówki z Rzeszowa? 01.02.05, 12:27 ciesze się że odpisałaś. ja chodze do J. Janeczki i jestem zadowolona. w związku z tym rodzić planuje na "górce". słyszałam że na Szopena jest dobra lekarka - Wójcik, ona przyjmuje na Warzywnej (państwowo) i ma jeszcze gdzieś prywatny gabinet. czy moge wiedzieć dlaczego nie chcesz chodzic do W. Janeczko? Odpowiedz Link Zgłoś
asikp11 Re: sierpniówki z Rzeszowa? 01.02.05, 15:03 Cześć!!!! Odpisałam ci też na prywatnym forum sierpniówek ale chyba dawno tam nie zaglądałaś. Nie to że nie chcę chodzić do W. Janeczko (b. fajny lekarz , choć Rzucidło chyba bardziej przypadł mi do gustu - obaj przyjmują w tym samym miejscu), ale przymierzałam się do porodu na Szopena i dlatego chciałabym mieć lekarza z tamtego szpitala ( ale nie jest powiedziane że nie zmienię zdania). Co do dr Wójcik to też uważam że jest ok ale mam do niej uraz. To jest moja druga ciąża , pierwszą poroniłamw 9tc. i to właśnie pani Wójcik miała przyjemność to stwierdzić i mnie poinformować. Była miła ale naprawdę źle mi się kojarzy. Teraz mam nadzieję ze wszystko będzie ok choć od początku ciąży towarzyszą mi plamienia, ale jestem pod stałą kontrolą. W zeszłym tygodniu miałam usg (tj.w 13tc)i wszystko z dzieckiem było ok. więc jestem dobrej myśli. Mam nadzieję , że najgorsze 3 mc już mineły. Mam termin na 8 sierpnia. A ty? O ile się nie mylę to cyba też na sierpień. Odpisz. pozdrawiam Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
malena-24 Re: sierpniówki z Rzeszowa? 02.02.05, 09:52 czesc! nie martw sie, ze poroniłaś nie znaczy, że przy drugiej ciazy bedzie sie cos zlego działo. nastaw sie tylko pozytywnie i nawet o takich rzeczach nie mysl. jak sama powiedzialas to juz 13 tydzien i co najgorsze - juz za Toba (oczywiscie nie liczac porodu ) ja jestem teraz w 12. termin mam na 18 sierpnia. czuje sie dobrze, czasami cos mnie "łupie" w brzuchu, ale podobno to normalne. serdecznie pozdrawiam i mam nadzieje że bedziemy w kontakcie. Odpowiedz Link Zgłoś
malena-24 Re: sierpniówki z Rzeszowa? 02.02.05, 10:09 spotykajmy sie na forum prywatnym, sierniówki 2005, obiecuje juz regularnie zagladac ) podaje adres: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25033. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
1alfa1 Re: Do rzeszowianek 01.02.05, 17:59 Polecam dr Romana Kluzę ( pracuje na Szopena ). Podaję telefon do gabinetu prywatnego 862 22 69, przyjmuje w poniedziałki i czwartki od 15 tej, 80 zł. za wizytę ( badanie ginekologiczne i USG ). Dobry fachowiec, ale jak dla mnie to mółby więcej mówić od siebie - z reguły to ja muszę o wszystko zapytać. Jak będziecie mieć jakieś inne pytania to szukajcie mnie na forum prywatnym dla majówek, na które zapraszam. Postaram się również napisać co nieco po porodzie ( który będzie na 99 % na Szopena ), tzn gdzieś w czerwcu. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś