Dodaj do ulubionych

dr Piotr SoŁowiej

09.02.05, 15:03
Chciałam zapytać czy któraś z Was była przygotowywana przez tego doktora do
porodu. Czy pozytywnie oceniacie te współprace i czy może wiecie czy pracuje
on w jakims Warszawskim szpitalu tj. czy poród w jego obecnosci jest
możliwy ??
Obserwuj wątek
    • olida Re: dr Piotr SoŁowiej 09.02.05, 19:09
      Ja nie jestem w stanie odpowiedzieć na twoje pytanie bezpośrednio, bo nie
      leczyłam się u niego. Chodziłam natomiast do niego w ramach medicover, ale nie
      prowadziłam u niego ciąży. Muszę przyznać, że lekarz mi się średnio podobał,
      robił dziwaczne miny i cały czas powtarzał, żebym się zwróciła z tym pytaniem
      do lekarza prowadzącego. Cały czas miałam wrażenie, że robi mi łaskę, że ze mną
      rozmawia. Poza tym, w bardzo brzydki sposób krytykował decyzje mojego lekarza.
      Także nie wiem, jak dla mnie to on jest nie bardzo. Ale z drugiej strony
      poszłam do niego bo polecały mi go dziewczyny z pracy twierdząc, że jest ok.
      Może dla własnych pacjentek jest inny. Powodzenia
      • aha72 Re: dr Piotr SoŁowiej 10.02.05, 10:53
        Ja bylam poki co 2 razy i nie mam zdania wiec moze ktos cos jescze napisze ??
        Dzieki Olida
    • adi771 Re: dr Piotr SoŁowiej 10.02.05, 17:40
      ja byłam u niego w pierwszej ciąży, i to tylko dla tego że nie było mojej lekarki.Wrażenia mam raczej kiepskie,nie należy do delikatnych lekarzy.
      • agar13 Re: dr Piotr SoŁowiej 28.02.05, 16:12
        Chodzilam do niego w mojej pierwszej ciazy i raczej bym go nie polecala.
        Zdarzalo mu sie zapominac do dosc istotnych sprawach/badaniach np.badaniu
        obciazenia glukoza, o tym,ze Duphaston (jezeli konieczny)nalezy brac
        nieprzerwanie conajmniej do 16 tyg i to nie tylko u mnie. U mojej
        kolezanki "wykryl" wade genetyczna plodu, ktorej w rzeczywistosci nie bylo, bo
        zrobil badanie w nieodpowiednim tygodniu ciazy. Moim zdaniem jest to taki
        lekarz "od kataru", tzn. jest ok jak wszystko jest ok.Co do tego, czy moze byc
        obecny przy porodzie, to wiem,ze nie pracuje w zadnym szpitalu, jedynie w
        prywatnych przychodniach i raczej polecalabym Ci dobra polozna niz takiego
        lekarza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka