Dodaj do ulubionych

przegroda w macicy

11.02.05, 14:43
cześć dziewczyny!czy któraś z was ma ten problem co ja?od kilku lekarzy słyszałam różne opinie na ten temat,od negatywnych do bardzo optymistycznych.już sama nie wiem co na ten temat myśleć.pomóżcie!!!
Obserwuj wątek
    • kasialu Re: przegroda w macicy 11.02.05, 16:59
      Rozmawiałam na ten temat z koleżanką. Ona ma przegrodę i niby z tego powodu jej
      ciąża zakończyła się traficznie w 23 t.c. Nie chcę Cię straszyć bo nie jestem
      specjalistką piszę tylko to co od niej usłyszałam.
      • syla28 Re: przegroda w macicy 15.02.05, 12:07
        Byłam dzisiaj u lekarza.Jestem w 28 tygodniu.Wszystko jest dobrze,dzidzia rośnie jak trzeba.Podobno układa się w brzuszku tak żeby było jej jak najlepiej.Zasięgnęłam też opinii innego lekarza(podobno specjalisty od takich przypadków) i mówi to samo tzn.że nie widzi zagrożenia.Biedroneczka właśnie szaleje w brzusiu!Oby tak dalej!
        • ancherka5 Re: przegroda w macicy 15.02.05, 12:45
          hej, nic sie nie martw ja byłam w szpitalu z dziewczyną, która miała cos
          takiego i było wszystko ok. Jedyne co to bardzo mało przytyła (była wtedy w 7 m-
          cu i przytyła zaledwie 2 -kg) i malutki dzidzi miała w brzusiu. Na wszelki
          wypadek aby dzidzia za wczesnie nie pchała sie na świat zakładali jej krążek
          (ale to podobno nic strasznego)
          trzymaj sie cieplutko i nic sie nie martw, podobno dzidzia może tą przegrode
          sobie "przerwac", jakos przesunąć lub przepchac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka