Dodaj do ulubionych

Czy ktoś miał bóle podbrzusza ok 14tc?

19.02.05, 10:40
Dziewczyny! Czy któraś może miała ból podbrzusza podobny do @ w 14tc lub
okolicach. U mnie właśnie przypadają dni, kiedy normalnie wypadłaby @ i
wczoraj wieczór oraz w nocy miałam takie pobolewania. Teraz zelżały. Czy Wy
też tak miałyście?
Obserwuj wątek
    • j04nn4 Re: Czy ktoś miał bóle podbrzusza ok 14tc? 19.02.05, 10:43
      oczywiscie ze tak i przyzwyczajj sie po woli kochniutka macica ci sie rozrsta
      miesnie napinaja najbardziej sie odczuwa przy wypruznianiu i oddawaniu moczu
      choc pozniej juz i w czsie dnia wszystko jest oki nie masz co sie martwic
      klucie ciagniecie podbrzusza to normalne pozdrawiam asia i 20 tyg brzuszek
      • pimpek_sadelko ps. 19.02.05, 10:52
        ja za to przy kazdym kichnieciu lapie sie za brzuch, bo mnie jajniki ( albo
        co?) wtedy bola.
      • patoga Re: Czy ktoś miał bóle podbrzusza ok 14tc? 19.02.05, 10:52
        Ja jestem w 9 tygodniu i wczoraj się właśnie wystraszyłam bo odczuwałam kłucie
        podbrzusza gdy się śmiałam (napinałam mięśnie brzucha). Ale teraz tochę się
        pocieszyłam gdy przeczytałam post że może się to zdarzać. Na szczęście za 5 dni
        do gin. to się jeszcze dopytam smile
        Pozdrawiam
    • pimpek_sadelko Re: Czy ktoś miał bóle podbrzusza ok 14tc? 19.02.05, 10:51
      ja corpawda jestem w 11 a w poniedzialek zaczne 12, ale pytalam gina na wyrost,
      bo wizyta za miesiac.
      powiedzial, ze takie pobolewanie moze sie zdazac, bo macica rosnie, zajmuje
      coraz wiecej miejsca. mozesz brac no-spe, oczywiscie zadzwon do lekarza jak
      tylko bedziesz mogla, ale nie panikuj.ja mialam uczucie zblizajacej sie @ w 8
      tc. podobno czesc kobiet w kazdym miesiacu ciazy odczuwa cos ala @.
      • j04nn4 Re: Czy ktoś miał bóle podbrzusza ok 14tc? 19.02.05, 10:56
        dziewczyny bez potrzeby nie szpikujcie sie tabletkami to wplywa nie tylko na
        was ale i wasze pociechy rozumiem jak bardzo boli choc mi ostatnio wychodzil
        zab bolalo jak diabli jesc nie moglam i przelykc sliny z mnie ucho bollo ale
        wytrzymalam nie chcialam w ciazy sie szpikowac pozatym nospa jest rozkurczajaca
        nie wiem czy to dobry wybor wiem ze w ciazy mozna brac apap ale klucie nie jest
        takie ciezkie da sie wytrzymac pozdrawiam asia i 20 tyg brzuszek
        • pimpek_sadelko Re: Czy ktoś miał bóle podbrzusza ok 14tc? 19.02.05, 10:57
          niczym sie nie szpikuje. robie to co zaleca lekarz.
        • ptysiaczek_r Re: Czy ktoś miał bóle podbrzusza ok 14tc? 19.02.05, 11:03
          Nospę mozna brać w ciązy.
          Mi lekarz przepisał min nospę 3x1, trochę dużo, ale muszę, mam torbiel i
          plamienia, na szczęście słabną.
          • j04nn4 Re: Czy ktoś miał bóle podbrzusza ok 14tc? 19.02.05, 11:09
            ja tez plamilam ale musialam brac luteine nieprzyjemna globulka dopochwowa
            wklada sie ja a ona po woli wyplywa i miedzy nogami non stop GNOIK za
            przeproszeniem ale wazne by pomoglo smile
        • jopowa j04nn4 19.02.05, 11:17
          Tu nie chodzi o to, że kobieta się szpikuje tabletkami, bo nie może znieść tego
          bólu. Ja sama wiem, co to za ból i nie jest on nie do zniesienia. Chodzi o to,
          że są to skurcze macicy, które mogą doprowadzić do poronienia i leki rozkurczowe
          bierze się w celu uniknięcia poronienia, a nie w celu ucieczki od słabego bólu!
          • j04nn4 Re: jopowa 19.02.05, 11:21
            no wiesz nie wiem czy dobrze przeczytalas moja wypowiedz ja nikomu nie zazucam
            ze sie szpikuje tylko ze jezeli nie ma potrzeby to lepiej nie brac kazdy ma
            prawo wypowiedziec sie na tym forum a i tak kazda z nas zrobi co bedzie chciala
            pozatym zadna z nas nie jest tu od oceniania drugiej ja wypowiedzialam swoje
            zdanie a nie zwrocilam sie do kogos ze sie szpikuje !!!!
            • jopowa Re: jopowa 19.02.05, 11:23
              OK
    • j04nn4 Re: Czy ktoś miał bóle podbrzusza ok 14tc? 19.02.05, 11:01
      spoko lekarz lekarzem ale jak ci kaze wskoczyc w ogien tez to zrobiszsmile ofc to
      zart kazdy postepuje jak sadzi wazne abys ty byla przekonana ze dobrze robiszsmile
    • sonnja1 Re: Czy ktoś miał bóle podbrzusza ok 14tc? 19.02.05, 11:23
      Ja mialam bole podbrzusza prawie przez cala ciaze, a przez kilka pierwszych
      miesiecy prawie non-stop
      • justakr Re: Czy ktoś miał bóle podbrzusza ok 14tc? 19.02.05, 11:36
        Dzięki dziewczyny! Pokłuwania też mam, ale to wiem że jest normalne, natomiast
        wczoraj zdarzył się ból jak przy okresie, wciąż trochę ciągnie, dlatego się
        przestraszyłam. Ale widzę że to nic takiego, dzięki! Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka