ewusia8 28.02.05, 13:22 ja tez mam robione usg przy kazdej wizycie; na dodatek na poczatku bylam w szpitalu i juz tam mialam 2 razy robione-mus to mus;chyba by nie robili jakby to strasznie szkodziło dzidzi pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j04nn4 Re: usg 28.02.05, 13:27 powiem ci jak jest u mnie pierwsze usg mialam robione w 4 tyg ciazy jako potwierdzenia nastepne jak poszlam do szpitala z plamieniem w 6 tyg ciazy i lekarz powiedzial ze do 12 tyg to juz koniec usg bo do 12 tyg powinno sie robic jak najzadziej bo wplywa to na plod nastepnie mialam w 14 tyg i teraz w 22 tyg a nastepne w 35 bede miala moj lekarz twierdzi ze nie ma sensu na kazdej wizycie robic usg niby po 12 tyg nie ma to wplywu na dzidzie a ja szczeze mowiac chcialabym widziec dzidzie na kazdej wizycie ale moj lekarz taki ma system i tak robi z kazda pacjetk pozdrawiam asia i 21 tyg brzusio Odpowiedz Link Zgłoś
olciac1 Re: usg 28.02.05, 13:24 NIe rozumię dlaczego USG miałoby szkodzić!!!!rendgen owszem,ale usg.Śmieszne Odpowiedz Link Zgłoś