sempkas 21.03.05, 22:07 czy robicie sobie zdjecia w ciązy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mgg1 Re: foto w ciązy 21.03.05, 22:10 jasne, ze tak, moj brzuch jest gigantycznie piekny.... najlepiej jeszcze nago... jedno zdjecie z brzuszkiem wkleje jako pierwsze do albumu dziecinnego! ha Odpowiedz Link Zgłoś
grochalcia Re: foto w ciązy 21.03.05, 22:15 rob jak najwiecej zdjec!!!! Gosia..tylko tego nago nie wklejaj na pocztek albumu)))) Mozesz przeslac nam na forum))))Buziak Odpowiedz Link Zgłoś
grochalcia Re: hahaha jasne ze przesle.... 21.03.05, 22:21 trzymam za slowo... chyba jestesmy jedynymi marcoweczkami na forum...reszta albo spi albo rodzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialamnicka Re: foto w ciązy 21.03.05, 22:11 ja jak ja a moj chlopina to lata za mna krzycac doslownie krzyczac ZDJECIE ZDJECIE ja to nie lubie tych pozowanych ale robie raz na jakis czas... w koncu niew planuje byc znowu w tym stanie szybko wiec warto na siebie popatrzec po wszystkim... a ostatnio nakrecilismy film jak sie brzuch rusz ale odjazd....... Odpowiedz Link Zgłoś
zapomnialamnicka Re: foto w ciązy 21.03.05, 22:12 aha ja tez uwielbiam swoj brzuch naoliwkuje i sie swieci nie mam odpukac zadnych rozstepow... tylko wloskow troche wiecej pozdrawiam pa Odpowiedz Link Zgłoś
fugasi Re: foto w ciązy 22.03.05, 09:13 Jak brzuch sie rusza ? To to widac ? W ktorym miesiacu ? Odpowiedz Link Zgłoś
kasialu Re: foto w ciązy 21.03.05, 22:33 Pewnie, ze robię! Czekałam na tą ciąże tyle czasu, ze musze to uwiecznić! Zdjecia mam rózne i pozowane i niepozowane! Lubię wszyskie, a szczególnie te z córcią ;o) Mój fotoalbum: foto.onet.pl/albumy/album.html?id=35325&q=luzaczki&k=2 Odpowiedz Link Zgłoś
nupik Re: foto w ciązy 22.03.05, 08:31 Moj facet oszalal i caly czas za mna lazi i pstryka a ja juz na koncowce hjestem, brzuszek super jak pileczka , no i podobam sie sobie, wiec z checia przystaje na jego propozycje, mamy album od samego poczatku. Rob sobie zdjecia apotem ogladajcie pod koniec, niesamowite jak ten brzucho rosnie, nie widac tego na co dzien, a tak super wrazenie zostaje. pozdarwiam piekne mamusie aga 38tc Odpowiedz Link Zgłoś
nupik Re: foto w ciązy 22.03.05, 08:33 ps najlepiej na golasa do albumu intymnego i w fajowych kobiecych ciuchach do albumu oficjalnego! Odpowiedz Link Zgłoś
beciaw77 Re: foto w ciązy 22.03.05, 08:43 zrobiłam ich całe sterty-dziś ma super pamiatke-jeszcze wieksza za kilkanaście lat bedzie miała moja córeczka... polecam! Beata Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: foto w ciązy 22.03.05, 08:51 > czy robicie sobie zdjecia w ciązy? sama sobie nie robię, ale innym to i owszem Odpowiedz Link Zgłoś
ciazowka Re: foto w ciązy 22.03.05, 09:11 ja chcac miec niezwykla pamiatke skozystalam z uslug fotografa profesjonalnego polecam i wszystkim ciezarowkom udzial w takiej wyjatkowej sesji zdjecia mozna zobaczyc na www.fotoprzyszlemamy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kontoani Re: foto w ciązy 22.03.05, 18:01 a ja zażyczyłam sobie by maż mi robił zdjecia co miesiac. Teraz jestem w 38tc i juz moge powiedziec ze bardzo fajnie mi sie oglada to jak rosłam! Trzeba robic zdjecia! Ania&Hania Odpowiedz Link Zgłoś