agata2000 18.04.05, 14:58 Kilka miesiecy temy poronilam, potem miala robione badania na posiew i wykryto ze mam bakterie. Czy to mogla byc przyczyna poronienia??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pimpek_sadelko Re: pytanie 18.04.05, 16:45 agata2000 napisała: > Kilka miesiecy temy poronilam, potem miala robione badania na posiew i > wykryto ze mam bakterie. Czy to mogla byc przyczyna poronienia??? zapytaj lekarza, bakterie tez mozesz miec po poronieniu ( np ciaza obumarla i wtedy zaatakoaly Cie bakterie). co to za bakteria? Odpowiedz Link Zgłoś
agata2000 Re:pimpek-sadelko 19.04.05, 08:43 hej! teraz nie pamietam co to za bakterie, sprawdze w domu, ale ponoc da sie je wyleczyc zwyklym antybiotykiem, jednak mimo wszystko mnie to martwi...... ;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re:pimpek-sadelko 19.04.05, 09:42 agata2000 napisała: > hej! teraz nie pamietam co to za bakterie, sprawdze w domu, ale ponoc da sie je > > wyleczyc zwyklym antybiotykiem, jednak mimo wszystko mnie to martwi...... ;- ((( nie martw sie. bakterie sie zdazaja, na szczescie sa antybiotyki. nie wiem czy po poronieniu dostalas antybiotyki, ja dostalam dwa z grupy amocyklin i tetracyklin, jesli Ci nie dano to mozliwe, ze bakteria jest konsekwencja tego, ze nosilas obumarla ciaze. glowa w gore, to nic groznego i leczy sie naprawde szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
agata2000 Re:pimpek-sadelko 19.04.05, 13:05 po poronieniu dostalam biseptol! ale dzieki za slowa pocieszenia! pozdrawiam Cie serdecznie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re:pimpek-sadelko 19.04.05, 13:30 agata2000 napisała: > po poronieniu dostalam biseptol! ale dzieki za slowa pocieszenia! > pozdrawiam Cie serdecznie!!!!! ech no coz, moze teraz cos lepszego dostalas? Odpowiedz Link Zgłoś
agata2000 Re:pimpek-sadelko 19.04.05, 13:46 teraz dostalam Augmentin, a biseptol jest do niczego? Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re:pimpek-sadelko 19.04.05, 13:49 malo kto go stosuje. w wielu krajach ( jak zwykle w polsce jeszcze nie) lek ten wycofano z uzytku. augmentin jst lekiem z tej samej grupy z tego co pamietam, ale na pewno skuteczniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
agata2000 Re:pimpek-sadelko 19.04.05, 13:51 a skad Ty tyle wiesz o lekach? jestes lekarzem? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re:pimpek-sadelko 19.04.05, 13:52 agata2000 napisała: > a skad Ty tyle wiesz o lekach? jestes lekarzem? > pozdrawiam agatko... 4 razy poronilam, czy chcialam, czy nie chcialam to musialm sie tym zaczac interesowac i na sile czasami z lekarzy wyciagac ewne szczegoly. jestem typem, ktory na jedna odpowiedz ma 5 nastepnych pytan Odpowiedz Link Zgłoś
agata2000 Re:pimpek-sadelko 19.04.05, 13:54 Gratuluje wytrwalosci! jak ty to robisz? jak ja jeszcze kilka razy poronie, to tez bede taka obcykana! Odpowiedz Link Zgłoś