Dodaj do ulubionych

klujacy bol brzucha

19.04.05, 15:36
od dzis rana neka mnie nie non stop tylko jak dzidzia kopnie lub zarwie mnie
taki dziwny klujacy bol w prawym boku brzuszka cos jakby kolka od szybkiego
chodzenia czy macie podobnie dzis jade na szkole rodzenia wiec zapytam sie
poloznej ale chce wiedziec czy wam tez sie to zdazalo jestem w 29 tyg ciazy
Obserwuj wątek
    • j04nn4 dodam ze mam miekki brzuch 19.04.05, 15:54
      • katemama Re: dodam ze mam miekki brzuch 19.04.05, 17:47
        Ja mam podobne odczucia i nie tylko po prawej stronie. Konsultowano mnie pod
        katem wyrostka w grudniu - ale nic nie stwierdzono (na szczescie). Widocznie juz
        tak ma byc. Pewnie rosniesz smile
        Daj znac co powiedziala polozna na szkole rodzenia bo tez jestem ciekawa
        • monika450 Re: dodam ze mam miekki brzuch 19.04.05, 18:06
          Wiecie co ja też mam taki kłujący ból nisko w prawym boku, szczególnie jak
          chodzę, muszę co chwlę odpoczywać i siadać bo inaczej kolka jest nie do
          wytrzymania. Dziś byłam na spacerze i tak mnie zaczęło boleć że myślałam że
          zemdleję ale usiadłam na ławce i po 10 min było już lepiej. Takie bóle tam
          m.więcej od 28 tyg. a jestem w 33. Gin mówiła że to wiązadła macicy się tak
          rozszerzają ale żeby tak bolało to strasznie. Teraz idę 28 kwiet. to się
          dopytam dokładniej, a wy dajcie znać co u was. pozdrawiam
          • wilno79 Re: dodam ze mam miekki brzuch 19.04.05, 18:28
            Witam ja tez miewam takie bóle bardzo nisko umiejscowione po lewej stroniesmile
            podejrzewałam że to jajnik ale ginka powiedziała że mała, która jest juz nisko
            w brzuszku, naciska główką na splot nerwowy i to powoduje kłujący rzeczywiście
            silny ból, dodam że jestem w 31 tyg. pozdro
            • j04nn4 polozna powiedziala 20.04.05, 19:09
              ze jezeli przy tym kluciu brzuch nie jest twardy i sie nie stawia i nie boli
              cale podbrzusze to macica sie rozciaga i nic groznego ale jezeli brzuch przy
              tym bedzie twardy i nie przejdzie to mam skonsultowac sie z lekarzem a jezeli
              ten bol bedzie ciagly i cale podbrzusze nad pachwina to tez do lekarza bo to
              moze byc oznaka przedwczesnego porodu i trzeba bedzie zalozyc obraczke na
              szyjke ale przeszlo na szczescie wiem ze jak cos takiego sie stanie to macica
              sie rozciaga pozdrawiam asia i 29 tyg brzusio

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka