misia33 21.04.05, 13:43 No właśnie .... w ogóle to jestem płaska jak deska. To juz 11 t.c i jakoś nie widać "poprawy" Czy tylko ja tak mam? Jak było u was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j04nn4 Re: Kiedy urosną mi piersi?? 21.04.05, 13:49 heheheheh dobre pytanie chyba wiekszosc by chciala miec je wieksze tez nie mam za wybujalych piersi jestem w polowie siodmego miesiaca ciazy 29 tydzien i jak narazie piersi mi nie urosly czasem leci mi juz siara ale rozmiar jak byl 75b tak jest 75b z tego co widze po kolezance ktora urodzila 3 tyg temu miala malucienki biuscik urosl jej po porodzie oblezenie 2 dni po jak pokarm zaczal byc produkowany i tak mowia polozne ze 2 dni po porodzie piersi rosna z powodu nawalu pokoarmu jezeli ofc bedziemy go miec bo jak wiadomo natura jest zlosliwa i czasem tego pokarmu nie ma pozdrawiam asia Odpowiedz Link Zgłoś
delta.x Re: Kiedy urosną mi piersi?? 21.04.05, 13:50 Chyba to jest różnie, niektóre kobiety piszą, że zmieniają rozmiar stanika na większe nawet o kilka numerów, a ja zarówno w pierwszej ciąży jak i w tej pewnie też (dopiero 12 tydzień) nigdy nie musiałam zmieniać staników, powiększały się ale odrobinę, ledwo sama zauważałam, mam mały biust i też mi się marzyło, że się powiększy, a tu prawie nic. Więc to nie jest reguła, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
punia9 Re: Kiedy urosną mi piersi?? 21.04.05, 13:53 Jestem w 24,5 tyg. Przed ciążą też byłam płaska jak deska a teraz mam ogromne piersi OO szok, zaczęły rosnąć tak od 1o tygodnia, ale słyszałam że u każdej jest inaczej.Mojej kuzynce nie urosły przez całą ciążę prawie wcale a z karmieniem nie miała problemu więc głowa do góry. Wierz mi ja już bym chciał swoje malutkie cytrynki, te co przed ciążą no ale jeszcze muszę poczekać Pozdrowionka trzymaj się punia9 z 24,5 tyg. istotką miłości Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha79 Re: Kiedy urosną mi piersi?? 21.04.05, 14:42 Ja jestem jedna z tych kobiet, które ubolewaja nad tym, że im piersi urosly. Nigdy nie narzekalam na ich brak, zawsze mialam 75C a niekiedy nawtet D i nagle zauważylam, że nie mieszczę się już w moich starych biustonoszach, przeraziło mnie to. Jestem w 25 tci potwornie się boję, ze jeszcze urosnął. Mam tylko nadzieje że wrócą do swojego rozmiaru, bo nie chciałabym zostac z takim biustem. Odpowiedz Link Zgłoś
madlen_79 Re: Kiedy urosną mi piersi?? 21.04.05, 15:19 U mnie pirwszym objawem, że jestem w ciąży było powiekszenie piersi. Teraz jestem dopiero w 9 tygodniu a już musiałam zmienić miseczkę stanika z B na C. Mam nadzieję, że aż tak bardzi się nie powiekszą, bo później mogą mi zostać po nich zwiotczałe flaczki a tego baaaardzo nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
paris4 Re: Kiedy urosną mi piersi?? 21.04.05, 15:21 Ja startowałam z 75C i do tej pory nic się nie zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
gukinga Re: Kiedy urosną mi piersi?? 22.04.05, 12:06 Zawsze miałam mały biust 75B, a teraz jak się śmieje mój mąż Pamela nie podskoczy, a do porodu jeszcze 4 miesiące Odpowiedz Link Zgłoś
ealmond Re: Kiedy urosną mi piersi?? 22.04.05, 12:10 jestem w 29 tc i z 70 c skoczyło do 75c i robi się ciasno... a siary produkuję tyle, że muszę nosić wkładki laktacyjne, nie wiem od czego to zależy... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
luna333 Re: Kiedy urosną mi piersi?? 22.04.05, 12:14 mi na początku się trochę powiększyły i z C zrobiło się D - w tym D chodziłam trochę ale około 5m-ca zaczęły znowu mnie strasznie boleć i tak oto wylądowałam w staniku E - ale ponoć nie ma reguły -jednym rosną innym nie Odpowiedz Link Zgłoś
magdulka26 Re: Kiedy urosną mi piersi?? 22.04.05, 12:28 Ja nosiłam przed ciązą 75 C i w sumie nadal mieszczę się w swoje biustonosz.Piersi są tylko bardziej jędrne jak dla mnie to juz nie muszą rosnąć .Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
koma77 Re: Kiedy urosną mi piersi?? 22.04.05, 13:10 Ja miałam rozmiar 75 C, teraz 75 DD albo lepiej. Nie wchodzę w żaden stary biustonosz. Mąż się cieszy ale jak patrzę na siebie to ogarnia mnie rozpacz. I tak od samego początku ciąży - ale ja po prostu jestem spuchnięta jak przed okresem, trochę też przytyłam i wszystko nadal na mnie siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
mama31 do misi33 22.04.05, 13:56 Witaj, tez jestem w 11 tyg. ciąży, ale piersi powiększyły mi się chyba o jeden nr i b. mnie bolą. To jest moja druga ciąża i jak wiadomo, każda jest inna. Przy pierwszej moje piersi w ogóle się nie powiekszyły, dopiero po porodzie, więc synka karmiłam bez problemu. Nie martw się.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś