ae_iwona 27.04.05, 15:32 Witam! niech mi ktos wszytsko powie o tej ciazy dzis sie dowiedzialam i chce wiedziec wszytsko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jamile Re: HCG 124,02 mUl/ml 27.04.05, 15:40 Na tym etapie Twojej ciąży chyba niewiele da się powiedzieć oprócz tego że jest i jest bardzo wczesna Wg norm b-hcg z mojego laboratorium jest to 3-4 tydzień. I na serduszko i na pierwsze usg musisz jeszcze trochę poczekać. Gratulacje ===== maluszek Odpowiedz Link Zgłoś
mzn1 Re: HCG 124,02 mUl/ml 27.04.05, 15:45 spokojnie. Przede wszystkim gratuluje!!! Skoro jestes w ciazy to warto udac sie do lekarza i to chyba pierwsza rzecz jaka powinnas zrobic. Przez pierwsze 3 mies warto brac kwas foliowy, zrobic bad krwi i moczu ( lekarz zapisze jakie) i mozna brac witaminki po konsultacji z lekarzem. Ja osobiscie bardzo pieknie wspominam ciaze i mimo czasem typowych ciazowych dolegliwosci, chwili niepewnosci itp okres bycia w ciazy byl jednym z piekniejszych przezyc. Czy to nie cudowne, ze rosnie w nas drugi czlowiek ) Kto wie moze bedzie kims wielkim, odkrywca albo dobrym czlowiekiem wrazliwym na innych. wiesz urodzilam 2 dzieci a nadal jest to dla mnie wielka zagadka natury ) Pozdrawiam cieplo Odpowiedz Link Zgłoś
ae_iwona Re: HCG 124,02 mUl/ml 27.04.05, 17:02 bylam u lkrza twierdzi ze beta niska mowi ze to nie ciaza i zribilam test sikany jedna kreska nie wiem co jest przeciez sie rano zle czuje i ciagle m isie chcce siku Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: HCG 124,02 mUl/ml 27.04.05, 17:07 ae_iwona napisała: > bylam u lkrza twierdzi ze beta niska mowi ze to nie ciaza i zribilam test sikan > y > jedna kreska nie wiem co jest przeciez sie rano zle czuje i ciagle m isie chcce > siku to ciazowa beta. lekarz nie potwierdzi ciazy wczesniej jak nie zobaczy biojacego serduszka na usg. na to musisz poczekac ok 2-3 tygodni jeszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: HCG 124,02 mUl/ml 27.04.05, 17:05 gratuluje bedzie dobrze a co chcesz wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
mzn1 Re: HCG 124,02 mUl/ml 27.04.05, 18:20 hmm no mozliwe ze niska a ktory to moze byc tydz?? poczytaj o beta hcg w necie. ja mialam b wysoka np. przy synku, a przy corci mialam ok 3000mUI/ml w ok 4 tyg. Mam nadzieje, ze bedzie ok. Wazne ze nie zobaczyl pzamacicznej bo wiem ze wtedy beta jest niska. Dla spookoju zrob jeszcze raz po 48h z krwi. Odpowiedz Link Zgłoś