Dodaj do ulubionych

HCG 124,02 mUl/ml

27.04.05, 15:32
Witam!
niech mi ktos wszytsko powie o tej ciazy dzis sie dowiedzialam i chce wiedziec
wszytsko
Obserwuj wątek
    • jamile Re: HCG 124,02 mUl/ml 27.04.05, 15:40
      Na tym etapie Twojej ciąży chyba niewiele da się powiedzieć oprócz tego że jest
      i jest bardzo wczesnasmile Wg norm b-hcg z mojego laboratorium jest to 3-4
      tydzień.
      I na serduszko i na pierwsze usg musisz jeszcze trochę poczekać.
      Gratulacjesmile
      =====
      maluszek
    • mzn1 Re: HCG 124,02 mUl/ml 27.04.05, 15:45
      spokojnie. Przede wszystkim gratuluje!!! Skoro jestes w ciazy to warto udac sie
      do lekarza i to chyba pierwsza rzecz jaka powinnas zrobic. Przez pierwsze 3
      mies warto brac kwas foliowy, zrobic bad krwi i moczu ( lekarz zapisze jakie) i
      mozna brac witaminki po konsultacji z lekarzem.
      Ja osobiscie bardzo pieknie wspominam ciaze i mimo czasem typowych ciazowych
      dolegliwosci, chwili niepewnosci itp okres bycia w ciazy byl jednym z
      piekniejszych przezyc. Czy to nie cudowne, ze rosnie w nas drugi czlowiek smile)
      Kto wie moze bedzie kims wielkim, odkrywca albo dobrym czlowiekiem wrazliwym na
      innych. wiesz urodzilam 2 dzieci a nadal jest to dla mnie wielka zagadka
      natury smile)
      Pozdrawiam cieplo
      • ae_iwona Re: HCG 124,02 mUl/ml 27.04.05, 17:02
        bylam u lkrza twierdzi ze beta niska mowi ze to nie ciaza i zribilam test sikany
        jedna kreska nie wiem co jest przeciez sie rano zle czuje i ciagle m isie chcce siku
        • pimpek_sadelko Re: HCG 124,02 mUl/ml 27.04.05, 17:07
          ae_iwona napisała:

> bylam u lkrza twierdzi ze beta niska mowi ze to nie ciaza i zribilam test
          sikan
          > y
          > jedna kreska nie wiem co jest przeciez sie rano zle czuje i ciagle m isie
          chcce
          > siku

to ciazowa beta. lekarz nie potwierdzi ciazy wczesniej jak nie zobaczy
          biojacego serduszka na usg. na to musisz poczekac ok 2-3 tygodni jeszcze!
    • pimpek_sadelko Re: HCG 124,02 mUl/ml 27.04.05, 17:05
      gratulujewink
      bedzie dobrzewink
      a co chcesz wiedziec?
    • mzn1 Re: HCG 124,02 mUl/ml 27.04.05, 18:20
      hmm no mozliwe ze niska a ktory to moze byc tydz?? poczytaj o beta hcg w necie.
      ja mialam b wysoka np. przy synku, a przy corci mialam ok 3000mUI/ml w ok 4
      tyg. Mam nadzieje, ze bedzie ok. Wazne ze nie zobaczyl pzamacicznej bo wiem ze
      wtedy beta jest niska. Dla spookoju zrob jeszcze raz po 48h z krwi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka