Dodaj do ulubionych

Czy mdłości mogą wrócić ???????

27.04.05, 16:43

Obserwuj wątek
    • asikp11 Re: Czy mdłości mogą wrócić ??????? 27.04.05, 16:46
      Za szybko mi się wysłało.
      Dziewczyny jestem w 26 tc. i od paru dni mam mdłośći. Nie takie jak napoczątku
      ciązy ale też mi dokuczją. Czy to możliwe ze mogły wrócić???
      Na pewno nie jest to z jedzenia.
      Czuje sie źle.
      Pozdrawiam Aśka
    • miss_california123 Re: Czy mdłości mogą wrócić ??????? 27.04.05, 16:54
      Ja tak miałam. 2 i 3 miesiąc dramatyczny. 4 i 5 całkiem nieźle i w 6 znowu
      rzyganko, zwłaszcza w samochodzie. Jestem już 3 miesiące po porodzie i nadal
      muli mnie w samochodzie. Widocznie poziom hormonów jeszcze sie nie unormował bo
      karmie z cycusia. W porownaniu z tym co bylo na początku to da się wyżyć, ale
      przeraża mnie wizja wyjazdu na wakacje. Musze zapytac lekarza czy wolno mi coś
      wziąć na to przed wyjazdem. W ciązy miałam przepisane czopki TORECAN. Troszkę
      pomagały.
      • pimpek_sadelko 21 tc i caly czas sa!:(/nt 27.04.05, 17:12

• zonka5 Re: Czy mdłości mogą wrócić ??????? 27.04.05, 17:34
        a wcześniej miałaś chorobe lokomocyjną? Po jakim czasie jazdy robi ci się
        niedobrze? Troche mnie wystraszyłaś...bo długo dojeżdżam i pewnie mnie też to
        czeka... A te czopki naprawde pomagają?pozdrawiam
        • miss_california123 Re: Czy mdłości mogą wrócić ??????? 28.04.05, 09:45
          Chorobe lokomocyjną miałam tylko jako kilkuletnia dziewczynka. Czasami
          niedobrze robi mi się po godzinie jazdy, a czasami jak tylko wsiadam do
          samochodu. Moze gdybym jeździla z przodu, ale jeżdze razem z dzieckiem z tylu,
          a tam gorzej trzęsie. Mnie czopki pomagaly, przynajmniej troszkę. Ale tak jhak
          powiedzialam, w porownaniu z tymi mdłościami na początku, kiedy zdarzylo mi się
          zemdleć dwa razy to teraz da się przezyc. Niedlugo skoncze karmic i pewnie
          wszystko wroci do normy.
    • asikp11 Re: Czy mdłości mogą wrócić ??????? 27.04.05, 17:49
      A ja już miałam nadzieje ze przynajmniej z ta dolegliwością mam spokój!!!!!!!
      • blum5 Re: Czy mdłości mogą wrócić ??????? 27.04.05, 18:15
        a ja 26 tc i mdlosci wrocily, nie takie jak na poczatku ale sa. tak sie
        pocieszam ze za duzo widocznie przytylam i ktos tam postanowil ze teraz musze
        sie znowu ograniczyc z jedzeniem. smile w poprzedniej ciazy tak nie mialam wiec
        nie wiem o co chodzi. trzeba sie zapytac lekarza, co tez uczynie wkrotce.
        pozdrawiam
        • asikp11 Re: Czy mdłości mogą wrócić ??????? 27.04.05, 18:20
          Ja wczoraj zapytałam czy to możliwe ze mdłości mogły wrócić, a on na to ze nie.
          Ale mi chyba jednak wróciły i widze ze nie jestem jedyna.
          • monika450 Re: Czy mdłości mogą wrócić ??????? 28.04.05, 10:11
            ja miałam bardzo długo poranne mdłości łącznie z wymiotami, a teraz 35 tydzień
            i od 2 dni jak wstaje rano to znowu mam nudności ale tym razem bez wymiotów,
            tylko tak mnie mdli że jest mi nie dobrze i nie wiem co gorsze tamto czy to?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka