asikp11 Re: Czy mdłości mogą wrócić ??????? 27.04.05, 16:46 Za szybko mi się wysłało. Dziewczyny jestem w 26 tc. i od paru dni mam mdłośći. Nie takie jak napoczątku ciązy ale też mi dokuczją. Czy to możliwe ze mogły wrócić??? Na pewno nie jest to z jedzenia. Czuje sie źle. Pozdrawiam Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
miss_california123 Re: Czy mdłości mogą wrócić ??????? 27.04.05, 16:54 Ja tak miałam. 2 i 3 miesiąc dramatyczny. 4 i 5 całkiem nieźle i w 6 znowu rzyganko, zwłaszcza w samochodzie. Jestem już 3 miesiące po porodzie i nadal muli mnie w samochodzie. Widocznie poziom hormonów jeszcze sie nie unormował bo karmie z cycusia. W porownaniu z tym co bylo na początku to da się wyżyć, ale przeraża mnie wizja wyjazdu na wakacje. Musze zapytac lekarza czy wolno mi coś wziąć na to przed wyjazdem. W ciązy miałam przepisane czopki TORECAN. Troszkę pomagały. Odpowiedz Link Zgłoś
zonka5 Re: Czy mdłości mogą wrócić ??????? 27.04.05, 17:34 a wcześniej miałaś chorobe lokomocyjną? Po jakim czasie jazdy robi ci się niedobrze? Troche mnie wystraszyłaś...bo długo dojeżdżam i pewnie mnie też to czeka... A te czopki naprawde pomagają?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
miss_california123 Re: Czy mdłości mogą wrócić ??????? 28.04.05, 09:45 Chorobe lokomocyjną miałam tylko jako kilkuletnia dziewczynka. Czasami niedobrze robi mi się po godzinie jazdy, a czasami jak tylko wsiadam do samochodu. Moze gdybym jeździla z przodu, ale jeżdze razem z dzieckiem z tylu, a tam gorzej trzęsie. Mnie czopki pomagaly, przynajmniej troszkę. Ale tak jhak powiedzialam, w porownaniu z tymi mdłościami na początku, kiedy zdarzylo mi się zemdleć dwa razy to teraz da się przezyc. Niedlugo skoncze karmic i pewnie wszystko wroci do normy. Odpowiedz Link Zgłoś
asikp11 Re: Czy mdłości mogą wrócić ??????? 27.04.05, 17:49 A ja już miałam nadzieje ze przynajmniej z ta dolegliwością mam spokój!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
blum5 Re: Czy mdłości mogą wrócić ??????? 27.04.05, 18:15 a ja 26 tc i mdlosci wrocily, nie takie jak na poczatku ale sa. tak sie pocieszam ze za duzo widocznie przytylam i ktos tam postanowil ze teraz musze sie znowu ograniczyc z jedzeniem. w poprzedniej ciazy tak nie mialam wiec nie wiem o co chodzi. trzeba sie zapytac lekarza, co tez uczynie wkrotce. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asikp11 Re: Czy mdłości mogą wrócić ??????? 27.04.05, 18:20 Ja wczoraj zapytałam czy to możliwe ze mdłości mogły wrócić, a on na to ze nie. Ale mi chyba jednak wróciły i widze ze nie jestem jedyna. Odpowiedz Link Zgłoś
monika450 Re: Czy mdłości mogą wrócić ??????? 28.04.05, 10:11 ja miałam bardzo długo poranne mdłości łącznie z wymiotami, a teraz 35 tydzień i od 2 dni jak wstaje rano to znowu mam nudności ale tym razem bez wymiotów, tylko tak mnie mdli że jest mi nie dobrze i nie wiem co gorsze tamto czy to? Odpowiedz Link Zgłoś