tulippan 30.04.05, 23:10 co oznacza ból w pachwinach ud ? jestem w 31 tc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bafilek Re: ból w pachwinach ud 30.04.05, 23:21 Mnie też boli już od dwóch miesięcy, tylko na początku z przerwami (co kilka dni lub po dłuższym spacerze), a teraz to już non stop. Okropny ból! Podobno rozchodzą się kości łonowe i tak już musi być. Na szczęście u mnie to już tuż tuż - 39 tydzień kończy się ) Odpowiedz Link Zgłoś
bemark76 Re: ból w pachwinach ud 01.05.05, 11:50 słyszałam że to raczej jakieś wiązadła sie rozchodza niż kości stawowe. Mam tez coś takiego tylko, że mnie ten bol zaczynal przenosic sie takze na spojeie lonowe i stad byłam u ortopedy. Ortopeda stwierdzil ze spojenie sie rusza, w USG wyszło, że nie mam rozejscia spojenia, jest tylko szczelina na 4 mm, wiec nie ma co panikowac. Po prostu organizam przygotowuje sie do porodu. Odpowiedz Link Zgłoś
agulek11 Re: ból w pachwinach ud 02.05.05, 23:01 Dziewczyny mają rację. Wszystko się rozciąga i przygotowuje do porodu. Mnie też strasznie bolały pachwiny...ale taki już urok bycia w ciąży. Pozdrawiam i wytrwałości życzę Agata i córcia (4 miesiące) Odpowiedz Link Zgłoś