agata2000 02.05.05, 09:16 dodajcie mi troche optymizmu! jestem po poronieniu i zaczynam ponowne starania! probuje wierzyc , ze teraz wszystko bedzie ok! chociaz to nie jest wcale latwe! moze ktos byl w podobnej sytuacji? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julka72 Re: trochę optymizmu! 02.05.05, 09:43 Agata, ja co prawda nie mam za sobą takiego doświadczenia, ale na forum jest dużo dziewczyn, ktore mają za soba nawet kilka poronień i obecnie mają ciąże bez komplikacji i spodziewaja sie zdrowego dziecka. Na pewno ci się powiedzie, myśl pozytywnie. Trzymam mocno kciuki i pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
marica79 Re: trochę optymizmu! 02.05.05, 15:06 Hej! Miałam podobne doświadczenia... W czerwcu zaczynam nowe starania! Również bardzo się boje. Na samą myśl o ponownym strachu, stresie... robi mi się niedobrze. Ale staram się myśleć pozytywnie. Wierzę, że tym razem się uda. I obiecuję sobie, że tym razem postaram się tak nie zamartwiać...nie wiem czy mi się to uda, ale będę próbować. Trzymam za Ciebie kciuki! A Ty kiedy zaczynasz starania? Odpowiedz Link Zgłoś