Dodaj do ulubionych

DZIWNY BÓŁ

18.05.05, 15:24
cześć
czy któraś z was miała podobne bóle, są to bóle bardzo nisko po bokach, jakby
rozrywające, blisko pachwin, czasami przy tym twardnirejący brzuch.Czasami
same występują a czsami jak się zacznę ruszać.Czy to sa te bóle
przepowiadające? Jestem w 35 tyg. czy można teraz urodzić?
Obserwuj wątek
    • jezzmam Re: DZIWNY BÓŁ 18.05.05, 15:29
      Ja też jestem w 35tc i z takimi bólami trafiłam w zeszłym tygodniu do kliniki plus różowe upławy z plamkami krwi.Skontaktuj sie z swoim ginem lepiej,bo to może być zagrożenie przedwczesnym porodem-jak u mnie.Lepiej dmuchać na zimne.

Moje szczęście tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;42/st/20050622/dt/7/k/daae/preg.png
      • bubusiowa Re: DZIWNY BÓŁ 18.05.05, 15:40
        to moga byc rzeczywiscie bole przepowiadajace.a ten bol po bokach to
        rozciągajaca sie miednica, ktora przygotowuje sie do porodu.lepiej jednak
        skontaktowac sie z lekarzem chociaz te bole przepowiadajace moga rozpoczac sie
        miesiac przed terminem.
        • zabiska Re: DZIWNY BÓŁ 19.05.05, 09:40
          Od kiedy moga zaczynac sie takie bole przepowiadajace??? W sobote trafilam na
          patologie z klujacym bolem w prawym boku (nie moglam nawet chodzic), ale to
          przeszlo jeszcze w tym samym dniu. Lezalam w szpitalu do wtorku, a wczoraj
          doznalam szoku, bo na wypisie lekarze napisali w rozpoznaniu, ze mialam
          przepowiadajace bole parte !!! Ale ja zadnych skurczy nie czulam, nawet sam
          brzuch mnie nie bolal. Jestem dopiero w 26 tc, wiec do konca jeszcze sporo
          czasu. Czy to mozliwe???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka