25.05.05, 11:24
niby jest a niby nie. wiele objawów wskazuje na to że będzie nas więcej smile,
byłam u lekarza , stwierdził że za wcześnie żeby to potwierdzić , ale jest
duże prawdopodobieństwo. 5 dni(to "najdłuższa"opcja cyklu) po planowanej @,
czyli dzis zrobilam pre-test , wyszło negatywnie.
czy którąś z was ten test zawiódł ?
zapewne musze powtórzyć , tylko kiedy? żeby było pewne? lekarz umówił mnie
dopiero za 1,5 tyg.
tkwię w domysłach już 2 tygodnie.

Obserwuj wątek
    • amoszyn Re: pre-test 25.05.05, 11:29
      Witam,

Zdaza sie ze test zawodzi. Najlepiej, abys poszla do byle jakiego laboratorium
      i zrobiala test z krwi - betaHCG. Bedziesz miec 100% pewnosci. A lekarz mial
      racje. Dopiero gdzies w 7tc (od ostatniej @) widac bijace serduszko i dopiero
      wtedy mozna na 100% potwierdzic ciaze.
      Trzymam kciuki.
      Anka
      • lulu_77 Re: pre-test 25.05.05, 11:46
        rany , jestem zielona w tym temacie, mam 27 lat a pierwszy raz jestem w takiej
        sytuacji, tzn. pierwszy raz czuje że to może ciąża. moge ot tak iśc do
        laboratorium i zrobic to badanie, czy musze mieć skierowanie od lekarza?
        • olunia24 Re: pre-test 25.05.05, 11:47
          ja robiłam pre-test i wyszła blaaaaadzitenka kreseczka ledwo widoczna a jak
          zrobiła quick-vue( moim zdaniem najlepszy) to wyszła już mocna czerwona krechasmile
          pozdr
        • bonnie75 lulu! 25.05.05, 12:32
          Nie potrzebujesz zadnego skierowania od lekarza, ale beta-hcg to badanie krwi.
          Ja robilam w prywatnym laboratorium (poleconym zreszta przez jedna z
          forumowiczek), zaplacilam 27 zl i wyniki mialam tego samego dnia smile
          • bonnie75 P.S. 25.05.05, 12:35
            A pre-test tez pokazal mi jedna kreske, ale robilam go na kilka dni przed
            spodziewana @, wiec mial prawo. Powtorzyla go pozniej i juz byly dwie krechy smile
            Dziewczyny polecaja Quick Vue smile
    • ulcia20046 Re: pre-test 25.05.05, 11:49
      mozesz isc normalnie ja robilam tez ten test ale wyszlo ze jestem w ciazy ale
      dla potwierdzenia poszlam do laboratorium z moczem i w godzine mialam wynik.
      tylko ja bylam prywatnie bo panstwowo trzeba czekac 1 dzien a tak godzinka i
      wszystko wiadomo .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka