miskaxxx 03.06.05, 10:21 Dziewczyny, czy moze cie mi doradzic na jaka firme sie zdecydwoac przy pobieraniu krwi pępowinowej? Bede wiedzna za informacje, Miska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chubus Re: KREW PĘPOWINOWA - jaka firma 03.06.05, 10:39 cześć!my pobieraliśmy krew pepowinową z activision life.I myślę, że przy kolejnym maleństwie też się na to zdecyduję! Asia Odpowiedz Link Zgłoś
mama_majki Re: KREW PĘPOWINOWA - jaka firma 03.06.05, 10:50 My mamy zdeponowana krew w Activision Life. Jesli moge ci jakos pomoc, napisz kasiazacharska@tlen.pl www.activisionlife.pl Pozdrawiamy. Kasia i Maja (24.07.2003) ________________________________________ Majeczka maj law ))) nnk.art.pl/kotografie/nenkowa.html Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: KREW PĘPOWINOWA - jaka firma 03.06.05, 11:09 Bank Komórek Macierzystych. Mam pytanko do innych mam: czy Wasze dzieci dostają prezenty na urodziny od tych firm, gdzie zdeponowałyście krew? Odpowiedz Link Zgłoś
olenka69 Re: KREW PĘPOWINOWA - jaka firma 22.06.05, 12:21 ja pobralam krew swojego dziecka w PBKM SA ale dopiero kilka miesiecy temu natomiast moja kolezanka na pierwsze urodziny dostala fajnego oryginalnego t-sherta endo dedykowanego dla tego wlasnie banku Odpowiedz Link Zgłoś
olenka69 Re: KREW PĘPOWINOWA - jaka firma 22.06.05, 12:23 ja wybralam najwiekszy bank w polsce PBKM i jeste bardzo zadowolona...... ONI MAJA JAKO JEDYNI WSZELKIE CERTYFIKATY JAKOSCI... Odpowiedz Link Zgłoś
dida7 Re: KREW PĘPOWINOWA - jaka firma 24.06.05, 11:26 A ja wybrałam novumbank ! www.novumbank.com/wskrocie.php?news=9 Odpowiedz Link Zgłoś