tulf 05.06.05, 04:23 Witam od pewnego czasu używam tego specyfiku na różne dolegliwość, jestem w 20 t. Czy to może szkodzić mojemu dziecku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylvia_w Re: co z Amolem 05.06.05, 10:33 Witam! Ja również używałam amolu, jest to typowo ziołowy preparat więc nie powinien szkodzić maluchowi, no ale też nie należy przesadzać z ilością. Pozdrawiam, Sylwia i 27tyg Krzysiu Odpowiedz Link Zgłoś
zabiska co z Amolem 05.06.05, 11:30 Hmm, a mnie lekarz go odradzil, ale nie pytalam dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
ade1 Re: co z Amolem 05.06.05, 15:17 ja stosowalam na bole glowy- prawie zawsze pomagal. Odpowiedz Link Zgłoś
bebe73 Re: co z Amolem 05.06.05, 21:35 ja też go stosowałam, na bóle głowy i katar. W ulotce nie jest wspomniane, żeby kobiety w ciąży nie mogły go używać. a przecież wiadomo , że producenci bardzo się chronią i z tymi przeciwwskazaniami czasami wyjeżdżają na wyrost. Odpowiedz Link Zgłoś
budzik11 Re: co z Amolem 06.06.05, 10:16 A jak stosujesz Amol? Mógłby Ci zaszkodzić, jakbyś wypijała butelkę dziennie (bo to jest mocny środek alkoholowy), ale do smarowania, czy parę kropel na łyżeczkę na żołądek, nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
klar5 Re: co z Amolem 06.06.05, 13:54 Ja również stosuję amol na ból głowy i jak byłam przeziębiona to nacierałam sie - lekarz mówił mi, że amol nie szkodzi dziecku. Odpowiedz Link Zgłoś
kaska77131 Re: co z Amolem 07.06.05, 19:08 Trzy lata temu chodziłam w ciąży z synkiem. Akurat była to zima i zachorowałam. Wyleczyłam sie równierz dzieki Amolowi. Dodawałam go do herbaty i zjadałam na łyżeczce z cukrem. Teraz jestem w 24 tc i mam zapalenie wirusowe gardła ( o zgrozo) teraz równierz sie nim kuruje. Naprawde nie zaszkodzi. Odpowiedz Link Zgłoś