zitke 07.06.05, 16:10 moze widzialyscie jakies fajne linki ze zdjeciami kobiet w ciazy . Takie naprawde artystyczne mam zamiar sobie jakies porobic tylko musze zgapic gdzies jakis fajny pomysl na extra fotki. Ma to byc prezent dla meza dziekuje z gory Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolanta8 Re: fotki 07.06.05, 18:49 hmmm bez pozowania chyba wychodzą najlepiej po co się sugerowac jakimis modelkami ,do dzieła! trochę wiary w siebie a napewno będa piękne! Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta8 Re: fotki 07.06.05, 18:50 a na poprawienie humoru bardzo proszę www.baybus.net/viewtopic.php?t=4573 Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.myk Re: fotki 07.06.05, 22:04 Zastanawiam się czy to wypada na takich zdjęciach odsłonic biust? Miałabym na to ochotę, ale sama nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zitke Re: fotki 07.06.05, 22:43 no ja odslonilam i nie zaluje zdjecia wyszly naprawde piekne i wcale nie sa wyzywajace Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia.myk Re: fotki 08.06.05, 07:50 Moja siostra właśnie też takie sobie porobiła, nawet zupełnie nago. Nie wiem tylko czy iść do fotografa czy poprosić męża. Miałby niespodziankę. Gdzie je potem wywołać, bo chyba będę się wstydzic iść po nie? Odpowiedz Link Zgłoś
zitke Re: fotki 08.06.05, 10:25 mi robila kuzynka tez chcialam powiekszyc i dac mezowi ale wolalam najpierw mu pokazac na plycie bo jest strasznym zazdrosnikiem i mogl by byc zly ze facet ktory wywoluje zdjecia bedzie ogladal moje piersi powiedzial ze sam sobie wybierze i sam gdzies wywola daje mu wolna reke Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś