akkosz 09.06.05, 12:07 Proszę czy możecie mi polecić dobrego ginekologa w Warszawie (wizyty prywatne) - jestem w 30-tym tygodniu i niestety musiałam zrezygnować z dotychczasowego lekarza. Z góry dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balu-ona Re: Dobry ginekolog w Warszawie? 09.06.05, 12:23 polecam swojego gina dr. Pazio przyjmuje w klinice Consilium ( ul. Postępu) wizyta 100 zł z usg bardzo dobry lekarz, pracuje również w Damianie Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiapiotrowska Re: Dobry ginekolog w Warszawie? 09.06.05, 12:39 dr Puzyna ordynator ze szpitala Sw Zofii, troche drogi 120 zł ale podobno dobry w ciazach równiez tych z problemami, no i od niego przyjmuja do szpiatala na Żelazna bez ale (tak mowia I taka mam nadzieje przyjmuje na łuckiej 18 tel 654 18 91 we wtorek i czwartek od 16-20 godz lub zapisy w poniedzialek w sekretariacie św Zofii 536 93 01. Ja również zmienilam lekarza w połowie ciązy, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mala.mi2 Re: Dobry ginekolog w Warszawie? 09.06.05, 12:46 Dr Jacej Zakrzewski, pracuje w MSWiA na Wołoskiej na porodówce a przyjmuje w swoim gabinecie na Zegadłowicza 1...na Woli przy Kasprzaka...super doktor...jestem w nim wręcz zakochana.....polecam każdej cięzarnej.... pozdr, Ania & 29 tyg Hania Odpowiedz Link Zgłoś
esjotes Re: Dobry ginekolog w Warszawie? 09.06.05, 15:19 a czy moglabys podac jakies ceny.....przymierzam sie do porodu w MSWIA... Odpowiedz Link Zgłoś
kajtanka Re: Dobry ginekolog w Warszawie? 09.06.05, 17:02 Ja polecam doktor Radkiewicz. Przyjmuje w Towarzystwie Rozwoju Rodziny na pl.Trzech Krzyży wizyta kosztuje przyzwoicie bo 65 zł, na miejscu jest USG Pani dr daje poczucie bespieczeństwa i zna się na rzeczy, ja długo w tej ciąży szukałam lekarza prowdzącego i z kilku których "przerzuciłam" ona jest najleprza, przynajmniej w moim odczuciu,dotego pracuje na Inflanckiej, a na forum jest dużo dobrego o niej Odpowiedz Link Zgłoś
marlena15 Re: DO KAJTANKA ! 09.06.05, 20:34 Witam, Mam pytanko czy do tej dr trzeba sie specjalnie zapisywać a jak tak to czy masz może telefon do tego Towarzystwa ? Czy to jest za Kościołem między tymi pabami ? Pozdrawiam Marlena 34tc Odpowiedz Link Zgłoś
kundziuk Re: DO MALA.MI2 09.06.05, 16:12 Dr Zakrzewski całkowicie przypadkiem przyjmował mój pierwszy poród, też mi się strasznie podobał. wtedy moim lekarzem prowadzącym był durczyński, też z wołoskiej, ale nie byłam w nim szczególnie zakochana. Możesz podać nr telefonu do niego do gabinetu? jestem w 8 tygodniu ciąży, myślalam znowu o durczyńskim, ale z wielką radością spróbuję do dr zakrzewksiego. czy wiesz czy daje zwolnienia? czuję się podle, ze 2 miesiące może jeszcze wytrzymam, ale potem już bym chciała odpocząć. dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
mala.mi2 Re: DO MALA.MI2 09.06.05, 20:52 Podaje dane odnosnie mojego kochanego dra Zakrzewskiego: przyjmuje w gabinecie na Zegadłowicza 1, na Woli daje zwolnienia jesli widzi wskazania, ale nie słyszałam aby komus cierpiacemu odmówił, tel. kontaktowy: 0501 100 864 cena za wizyte 80 zł, z usg 160(ale na prawde warto....to wspaniały człowiek...ja bym go mogła wychwalac w nieskończonosć) bede u niego rodziła w sierpniu...podobno super szyje... pozdr, Ania & 29 tyg Hanusia Odpowiedz Link Zgłoś