tysia77 13.06.05, 11:16 Idę dzisiaj zobaczyć jeden z dwóch szpitali w którym ewent. będę rodzić. O co powinnam pytać,żeby go dobrze ocenić? To moja pierwsza ciąża i nie bardzo wiem jakie są priorytety? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
budzik11 Re: Wybór szpitala 13.06.05, 11:22 Zastanów się, co jest dla Ciebie ważne, każdy ma swoje priorytety, czy zależy Ci np. na porodzie rodzinnym, intymności własnego pokoju, obecności dziecka, czy tez wolałabyś miec spokój i odpoczywać sama, czy zalezy Ci na wystroju oddziału, kolorach itp. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
annalena Re: Wybór szpitala 13.06.05, 13:29 wejdź na forum "szpitale", poczytaj, a jak już będziesz wiedziała trochę więcej na ten temat, to będziesz mogła zadać konkretniejsze pytanie, bo tak ogólnie, to trudno doradzić. a tak na marginesie - co kobieta, to doświadczenie. myślę, że dużo zależy też od personelu, na jaki się trafi, bo nie jest powiedziane, że w szpitalu X WSZYSTKIE POŁOŻNE to czy tamto. ważne, żebyś znała swoje prawa i umiała się ich domagać. Odpowiedz Link Zgłoś
monika9710 Re: Wybór szpitala 13.06.05, 16:07 fundacja rodzić po ludzku - tam są opinie o szpitalach. może to Ci jakoś ułatwi wybór.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ikaes Re: Wybór szpitala 16.06.05, 15:38 przede wszystkim zapytaj się pacjentek, lub dziewczyn, które tam rodziły, jaka jest opieka nad dzieckiem Odpowiedz Link Zgłoś
nupik Re: Wybór szpitala 16.06.05, 18:54 popytaj dziewczyn, nie ma jak osoby doswiadczone. Nie polecam wybru szpiytala ze wzgldu na kolorowe sciany bo to akurat jest kopletnie bez znaczenia. Ja wybralam szpital gdzie - pracuje moja ginekolog - bylam juz na operacji ginkologicznej i wiem ze pracuja tam fachowcy - wiedzialam ze nie pozwola meczyc mi sie 20 godzin ttlyko zrobia cc bez gadania i tak wyszlo planowe cc (wada siatkowki), a ja mimo ze warunki odbiegaly od palacowych jestem zachwycona moim szpitalem. Dla mnie najwazniejsi byli lekarze i opinie o pediatrach, a nie kolorowe sciany i baseny.Ale dla kazdego liczy sie co innego. pozdrawiam aga mama wiktora Odpowiedz Link Zgłoś