Dodaj do ulubionych

Kielce - łączmy się!!!

15.06.05, 12:12
Kto Was prowadzi i jakie macie uwagi o lekarzach?
Obserwuj wątek
    • madelaine6 Re: Kielce - łączmy się!!! 15.06.05, 13:56
      Witaj!Moja ciaze prowadzi dr Rokita,pierwsza prowadzil
      dr Swiercz.Wtedy bylam zadowolona,ale teraz jestem baaardzo
      zadowolona.Mam zamiar rodzic na Kosciuszki a Ty?
    • dariaza Re: Kielce - łączmy się!!! 15.06.05, 13:57
      no łączę się z przyjemnością, bo żadko ktoś z Kielc się pojawia. Mój lekarz
      prowadzący to Dr. Wołowiec ze Szpitala na Kościuszki, gdzie zamierzam rodzić.
      Wzcoraj byłam też po raz pierwszy w Szkole Rodzenia przy szpitalu. Jak na razie
      ze wszystkiego jestem zadowolona. Mam poza tym za sobą pobyt na oddziale
      obserwacyjnym w I trymestrze i nie narzekam. Wszyscy mili i pomocni.Jestem w 24
      tyg., także jeszcze trochę przede mną. A na USG do Lepiarczyka. Napisz gdzie ty
      chodzisz i jak jest.
      • edyta0 Re: Kielce - łączmy się!!! 15.06.05, 14:00
        Ja na razie jestem na etapie starań o dziecko. Założyłam ten wątek by poznać
        Wasze opinie o lekarzach. Słyszałyście może coś o Wydrzyńskim? Ja niestetey mam
        problem z cyklem - ostatnio mi się rozregulował i nawet miałam wywoływaną @.
        Jutro idę do dr Szymkiewicz, ponoć jest najlepsza od spraw trudnych spaw
        kobiecych, więc liczę na jej pomoc.
        • dariaza Re: Kielce - łączmy się!!! 15.06.05, 14:10
          o Wydrzyńskim to niestety niewiele wiem, oprócz tego że pracuje na Kościuszki i
          opiekuje się Szkołą Rodzenia. Słyszałam też pozytywne opinie o Dr Rokicie. Jak
          byłam w szpitalu to była dziewczyna po leczeniu i komplikacjach właśnie z
          cyklem w ciąży i mówiła że leczyła się u Lepiarczyka. I była zadowolona.
          • edyta0 Re: Kielce - łączmy się!!! 15.06.05, 14:19
            Ja już sama nie wiem do kogo chodzić, by zajął się mną właściwie. Jutro mam
            wizytę u Szymkiewicz, a jeśli mi ona nie spasuje to pozostaję przy Wydrzyńskim.
            • dariaza Re: Kielce - łączmy się!!! 15.06.05, 14:21
              dawaj znać jak leci, bo naprawdę rzadko ktoś z Kielc się pojawia, a to miło
              wymienić doświadczenia z kimś ze swojego miasta.
              • edyta0 Re: Kielce - łączmy się!!! 15.06.05, 14:26
                Ależ Wam zazdroszczę smile
                • dariaza Re: Kielce - łączmy się!!! 15.06.05, 14:32
                  głowa do góry, uda się. Ja też chwilkę czekałam. Obyło się bez leczenia i
                  kombinacji, ale nie było to tak jak sobie zaplanowałam. Będzie dobrze.
                  POzdrawiam
                  • edyta0 Re: Kielce - łączmy się!!! 15.06.05, 14:38
                    A co było nie tak, jeśli można wiedzieć?
                    • dariaza Re: Kielce - łączmy się!!! 15.06.05, 14:47
                      nie wiem, bo cykle mialam regularne. Zadnych chorób przebytych.Wszyscy lekarze
                      mi wcześniej mówili ze mam budowę ciała tylko dzieci rodzić. Tak widać miało
                      być. Po 7 miesiącach się udało. Jak pytałam o to lekarza to mówił, że zaczyna
                      się leczyć po dwóch latach prób. Chyba ze para już po 35 roku życia, wtedy po
                      roku. A dziewczyna o której wcześniej pisałam miała spore problemy zdrowotne w
                      sprawach kobiecych wcześniej. Jej się udało po 6 latach. Była w szpitalu, bo ta
                      ciąza była poważnie zagrożona, ale podziwiałam ją za optymizm. Spotkałam ją
                      niedawno u Lepiarczyka, już 12tydzień minął i jest wszystko ok. Jednym słowem
                      różnie to bywa.
                      • edyta0 Re: Kielce - łączmy się!!! 15.06.05, 14:58
                        A ten lepiarczyk, to jest właśnie od takich spraw?
                        • dariaza Re: Kielce - łączmy się!!! 15.06.05, 15:24
                          Ginekolog położnik, specjalista USG. Ma doktorat z jakiś spraw związanych z USG.
                          Do jutra, bo muszę lecieć.
    • edyta0 Re: Kielce - łączmy się!!! 15.06.05, 15:25
      Pa, w piątek się odezwę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka