edyta0 15.06.05, 12:12 Kto Was prowadzi i jakie macie uwagi o lekarzach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madelaine6 Re: Kielce - łączmy się!!! 15.06.05, 13:56 Witaj!Moja ciaze prowadzi dr Rokita,pierwsza prowadzil dr Swiercz.Wtedy bylam zadowolona,ale teraz jestem baaardzo zadowolona.Mam zamiar rodzic na Kosciuszki a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
dariaza Re: Kielce - łączmy się!!! 15.06.05, 13:57 no łączę się z przyjemnością, bo żadko ktoś z Kielc się pojawia. Mój lekarz prowadzący to Dr. Wołowiec ze Szpitala na Kościuszki, gdzie zamierzam rodzić. Wzcoraj byłam też po raz pierwszy w Szkole Rodzenia przy szpitalu. Jak na razie ze wszystkiego jestem zadowolona. Mam poza tym za sobą pobyt na oddziale obserwacyjnym w I trymestrze i nie narzekam. Wszyscy mili i pomocni.Jestem w 24 tyg., także jeszcze trochę przede mną. A na USG do Lepiarczyka. Napisz gdzie ty chodzisz i jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta0 Re: Kielce - łączmy się!!! 15.06.05, 14:00 Ja na razie jestem na etapie starań o dziecko. Założyłam ten wątek by poznać Wasze opinie o lekarzach. Słyszałyście może coś o Wydrzyńskim? Ja niestetey mam problem z cyklem - ostatnio mi się rozregulował i nawet miałam wywoływaną @. Jutro idę do dr Szymkiewicz, ponoć jest najlepsza od spraw trudnych spaw kobiecych, więc liczę na jej pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
dariaza Re: Kielce - łączmy się!!! 15.06.05, 14:10 o Wydrzyńskim to niestety niewiele wiem, oprócz tego że pracuje na Kościuszki i opiekuje się Szkołą Rodzenia. Słyszałam też pozytywne opinie o Dr Rokicie. Jak byłam w szpitalu to była dziewczyna po leczeniu i komplikacjach właśnie z cyklem w ciąży i mówiła że leczyła się u Lepiarczyka. I była zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta0 Re: Kielce - łączmy się!!! 15.06.05, 14:19 Ja już sama nie wiem do kogo chodzić, by zajął się mną właściwie. Jutro mam wizytę u Szymkiewicz, a jeśli mi ona nie spasuje to pozostaję przy Wydrzyńskim. Odpowiedz Link Zgłoś
dariaza Re: Kielce - łączmy się!!! 15.06.05, 14:21 dawaj znać jak leci, bo naprawdę rzadko ktoś z Kielc się pojawia, a to miło wymienić doświadczenia z kimś ze swojego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
dariaza Re: Kielce - łączmy się!!! 15.06.05, 14:32 głowa do góry, uda się. Ja też chwilkę czekałam. Obyło się bez leczenia i kombinacji, ale nie było to tak jak sobie zaplanowałam. Będzie dobrze. POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
edyta0 Re: Kielce - łączmy się!!! 15.06.05, 14:38 A co było nie tak, jeśli można wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
dariaza Re: Kielce - łączmy się!!! 15.06.05, 14:47 nie wiem, bo cykle mialam regularne. Zadnych chorób przebytych.Wszyscy lekarze mi wcześniej mówili ze mam budowę ciała tylko dzieci rodzić. Tak widać miało być. Po 7 miesiącach się udało. Jak pytałam o to lekarza to mówił, że zaczyna się leczyć po dwóch latach prób. Chyba ze para już po 35 roku życia, wtedy po roku. A dziewczyna o której wcześniej pisałam miała spore problemy zdrowotne w sprawach kobiecych wcześniej. Jej się udało po 6 latach. Była w szpitalu, bo ta ciąza była poważnie zagrożona, ale podziwiałam ją za optymizm. Spotkałam ją niedawno u Lepiarczyka, już 12tydzień minął i jest wszystko ok. Jednym słowem różnie to bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
edyta0 Re: Kielce - łączmy się!!! 15.06.05, 14:58 A ten lepiarczyk, to jest właśnie od takich spraw? Odpowiedz Link Zgłoś
dariaza Re: Kielce - łączmy się!!! 15.06.05, 15:24 Ginekolog położnik, specjalista USG. Ma doktorat z jakiś spraw związanych z USG. Do jutra, bo muszę lecieć. Odpowiedz Link Zgłoś