Dodaj do ulubionych

don lamariol i innych biuściastych

23.06.05, 11:36
cześć! ja przed ciążą miałam 75 f, po porodzie ledwo zmieściłam się - a
właściwie nawet nie - w 95F triumpha, ale na szczęście trochę maleją; polecam
stronę z biustonoszami - sama własnie zamówiłam tam 2:
www.comexim.pl/index.php;
napiszcie do mnie, gdzie jeszcze kupujecie biustonosze, na zuz-anka@wp.pl;
ja jestem z Gdańska; pa! Anka
Obserwuj wątek
    • lamariol Re: don lamariol i innych biuściastych 23.06.05, 11:42
      dzięki wielkie juz tam wchodzęsmile)))
    • koma77 Re: don lamariol i innych biuściastych 23.06.05, 11:50
      Miałam przed ciążą 75C, teraz mam 85D, ze stanika Triumpha nie bylam
      zadowolona-spłaszczał biust, kupiłam w REAL-u 2 szt. takich samych porządnych
      biustonoszy marki Dorina, jak narazie jest OK. Nie pruje się i dobrze trzyma.
    • gosia_grabosia Re: don lamariol i innych biuściastych 23.06.05, 11:54
      Dzięki za stronkę, zaraz tam wchodzę. też zaczynam od 75F ale wiem, że
      urośnie smile
    • lamariol Re: don lamariol i innych biuściastych 23.06.05, 16:02
      DZIĘKI ZA STRONKĘ. DZIĘKI TOBIE DOWIEDZIAŁAM SIE, ZE SA WIĘKSZE ROZMIARY OD Fwink)
      NA PEWNO SIE NA COS SKUSZĘ.
      POZDRAWIAMsmile
      • zuz-anka Re: don lamariol i innych biuściastych 23.06.05, 20:21
        cała p[rzyjemnosć po mojej stronie- nareszcie wiem, ze nie jestem sama; ja
        zamówiłam sobie większe michy od F, najwyżej będę wymieniać. a jak sobie
        radzicie z kieckami czy bluzkami? bo ja t-shirty wyłącznie męskie...
        • annam21 Re: don lamariol i innych biuściastych 23.06.05, 20:35
          ja mialam zawsze 75 c-d,pozniej zmiejszyly sie troszke, a teraz 9tc i 75 d, ale
          stanikow narazie nie kupoje,zeby nic nie zapeszyc. Co do bluzek,dziewczyny
          bardzo polecam polowki-bius duzy ladnie w nich wyglada i w przeciwienstwie do
          meskch koszulek nie powoduja efektu wielkiego brucha ( to jak juz ktos
          urodzil,albo brzusia jeszcz nie ma), polowki ,dobrze skrojone sa super!
          • 1paula Re: don lamariol i innych biuściastych 23.06.05, 21:56
            dziewczynysmile
            duzy biust dobrze trzyma biustonosz feliny o numerze 561. Ja mam rozmiar 90G,
            super podtrzymuje, nie splaszcza, nie zmienia sie w praniu. kosztuje okolo 160
            zl. Felina w ogole ma najwieksze rozmiary sposrod dostepnych na rynku i trzmyma
            rozmiarowke.
          • 1paula Re: don lamariol i innych biuściastych 23.06.05, 21:58
            aha, polecam tez strone www.avocado.com.pl, ale tu juz sa rozne modele w tym
            samym rozmiarze, a efekt moze byc rozny. Nie mniej sa modele nawet do H, HH
            • zuz-anka Re: don lamariol i innych biuściastych 23.06.05, 22:16
              felina strasznie droga, comexim jednak ma przystępne ceny...
              • katka71 do zuz-anki 23.06.05, 22:21
                Napisz prosze, cz rozmiarowka polecanej przez Ciebie firmy pokrywa sie z
                rozmiarowka Triumfa?Troche boje sie zamawiac bez mierzenia...aczkolwiek oferta
                jest interesujaca.

pozdrawiam
                • zuz-anka Re: do zuz-anki 23.06.05, 22:25
                  nie mam pojęcia, bo dopiero wczoraj zamówiłam; jak tylko przyjdą i zmierzę, to
                  napiszę; a zamówiłam 85h i 85 g (z triumpha w tej chwili noszę 95F); pozdrawiam!
                • lamariol Re: do zuz-anki 24.06.05, 09:54
                  Ja też będę ryzykowac zamawiając te biustonosze. Ale wyczytałam w regulaminie,
                  ze do 10 dni można oddać lub wymienić, wiec…
                  Obecnie nosze 75F, a chce zamówić 75H. Zobaczymy…
                  Pozdrawiamsmile
            • zuz-anka Re: don lamariol i innych biuściastych 23.06.05, 22:23
              avokado też drogie, a poza tym duża micha i cieniutkie ramiączka prawie we
              wszystkich modelach... ale dzięki; jakbym miała kasę to bym u nich nabyła strój
              kąpielowy, bo mają super....
    • magdasek76 Re: don lamariol i innych biuściastych 24.06.05, 15:45
      A udało się komuś może znaleźć biustonosze dla karmiacych (bawełniane, bez
      fiszbin, odpinane miseczki) o rozmiarze miseczki większym od E? Mój rozmiar
      sprzed ciąży to 75 F/G i wiem, że kupowanie coraz większego obwodu pod biustem
      nie jest rozwiązaniem bo przód stanika leci w dół a zapięcie ląduje prawie na
      karku... Czekam na info z niecierpliwością.
      • zuz-anka Re: don lamariol i innych biuściastych 25.06.05, 08:48
        ja niestety nie trafiłam, chyba takich nie produkują; dlatego skończyło się na
        butelce, bo karmienie taki cycem jest cieżkie - dziecko przygniecione,
        kręgosłup się składa, i trzeba się prawie do golasa rozebrac; polecam ściąganie
        laktatorem w razie problemów- ja tak zaleczyłam depresję giganta. pozdrawiam
        • magdasek76 Re: don lamariol i innych biuściastych 27.06.05, 09:56
          Dzięki za radę. Ja zdecydowałam sie na usługi gorseciarki. Koszt to niestety
          200 zl za sztuke sad Zobaczymy czy sie uda pokarmić czy nie...
          • zuz-anka dostałam przesyłkę! 29.06.05, 12:19
            dziewczyny, dostałam z comexim przesyłkę: biustonosz soft 85G ma miseczke jak
            triumph 95 F, ale pod biustem - idealny! następny taki sam zamawiam 80 G, albo
            85 F. będa też dobre; natomiast cindy grafitti 85 H jest sporo za duży i nie
            wygodny, więc wymieniam
          • zuz-anka triumph 95 F 29.06.05, 12:21
            może któraś chce kupić? nowy, czarny, visuelleR, koszt przesyłki na mnie, za 115
            zł? zuz-anka@wp.pl; pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka