zajaczkasare 05.07.05, 16:19 czy można prać w pralce używając płatków? Jeśli tak to jak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiik Re: płatki mydlane a pralka 05.07.05, 16:29 nie, na pewno nie w automacie!! bo Ci się pralka zapcha doszczętni Odpowiedz Link Zgłoś
ziutka201 Re: płatki mydlane a pralka 05.07.05, 16:44 Ja prałam w automacie, tylko wcześniej bardzo dokładnie rozpuściłam je w gorącej wodzie. Bardzo długo mieszałam i podgrzewałam, żeby to się rozpuściło, a i tak nie wiem jaki jest wpływ na pralkę płatków, także chętnie poznam opinie innych. Teraz póki co zniechęciłąm się do płatków i piorę w Loveli, no ale różnica w cenie jest ogromna. Odpowiedz Link Zgłoś
nikko100 Re: płatki mydlane a pralka 05.07.05, 19:07 Dziewczyny, szukajcie plynu z platkow mydlanych "Bebi", spore rozowe butelki. Na pewno mozna prac w pralce a cenowo lokuja sie pomiedzy platkami a Lovela. Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: płatki mydlane a pralka 05.07.05, 19:09 Tez slyszalam ze platki mydlane niszcza pralke,kilka razy rozpuscilam i wlalam jak plyn do prania.Osobiscie chwale sobie jelp-wydajny i dobrze dopiera Odpowiedz Link Zgłoś
amelia42 Re: płatki mydlane a pralka 05.07.05, 19:13 ja kupiłam proszek "Dzidziuś" ale nie wiem czy dobrze zrobiłam bo pierwszy raz taki widziałam, wiem tylko że zawiera płatki mydlane... Może któraś z Was już taki wypróbowała? Odpowiedz Link Zgłoś
aga.79 Re: płatki mydlane a pralka 05.07.05, 23:30 Ja wyprałam rzeczy w "Dzidziusiu", ale to przecież proszek przeznaczony do pralki, więc nie sądzę aby coś się stało. Ma tylko domieszkę płatków. Aga 37tc Odpowiedz Link Zgłoś