Dodaj do ulubionych

swedzenie krocza

05.07.05, 21:00
Dziewczyny pomozcie od tygodnia czuje swedzenie krocza a nawet bol przy
podcieraniu. Jestem 38 tygodniui strasznie sie boje od czego to moze byc, a
moze to jest normalne. Jutro mam wizyte u lekarza to sie zapytam ale moze wy
juz mi cos podpowiecie.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • doso1 Re: swedzenie krocza 05.07.05, 21:02
      Nie chcę Cię martwić, ale obstawiam na grzybka. Ale najlepiej wypowie się jutro
      lekarz.
      Pozdrawiam
      • paulinka84 Re: swedzenie krocza 05.07.05, 21:50
        Mi również wydaje się, że to jakaś grzybica. Podobno w ciąży łatwiej o
        infekcję. Ja miałam już 2 razy, chociaż bardzo dbam o higienę (prysznic
        przynajmniej rano i wievczorem, czasami częściej, często zmieniam bieliznę -
        nosze tylko bawełnianą). A moja goinekolog powiedziała, że tym można się
        zarazić łatwo i szybko - np. na basenie, korzystając z toalety, z której
        korzysta więcej osób (np. w pracy, kawiarnii, na uczelnii, centrum handlowym
        itd.). Ale lepiej jak skonsultujesz to z lekarzem. Pozdrawiamsmile
        • amelia42 Re: swedzenie krocza 05.07.05, 22:08
          Ja też myślę że to jakiś grzyb niestetysad
          Też mam ten problem tylko do tego u mnie dochodzą takie upławy więc często
          musiałam wymieniać wkładki mimo, że bardzo dbam o higienę. Dzisiaj byłam u
          mojej ginki i właśnie się okazało że to grzybica. Przepisała mi Clotrimazol i
          Nystatynę, zobaczymy jak podziałają bo czuję straszny dyskomfortsad
          • pentax5 Re: swedzenie krocza 05.07.05, 22:14
            Dzieki za odpowiedzi, ale nie wytrzymalam i zadzwonilam do poloznej, ktora
            potwierdzila na podstawie objawow, ze to jest grzyb. Powiedziala mi tez ze u
            kobiet w ciazy bardzo czesto sie zdarza. Tak sie tym przejelam, bo dbam bardzo
            o higiene przez caly dzien. Na szczescie jutro mam wizyte u lekarza i przepisze
            mi masc ktora podobno szybko dziala. ale strasznie sie przestraszylam bo nigdy
            cos takiego mnie nie spotkalo.
            Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka