12.07.05, 14:12
Dziewczyny, czy jest to normalne że od momentu, kiedy zaczynam brać luteinę
dopochwowo, mam ciemne upławy, ostatnio było nawet krwawienie. W momencie
kiedy przerywam 10 dniową kurację wszystko wraca do normy. Moja lekarz mówiła
mi że może to zbliżająca się @, ale to niemożliwe. Mam cykle okolo 31 dniowe
i po 5 dniach kuracji po prostu zaprzestałam brania tabletek. Od tego czasu
wszystko ustąpiło, a do @ barkuje mi 4 dni.
Obserwuj wątek
    • meganb1 Re: Luteina 12.07.05, 14:38
      Odpiszcie proszę, bo sama zgłupiałam. Staram się z mężem o dziecko już 9
      miesiąc a Luteina miala podnieść nasze szanse na macierzyństwo. Jestem umówiona
      do lekarza ale dopiero pod koniec miesiąca. Może któraś z Was spotkała się z
      taką reakcją na ten lek.
    • ewela77 Re: Luteina 12.07.05, 15:15
      Witaj! Ja zaczęłam brać luteinę w 16dc na przedłużenie cykli, a tu w 18 dc
      brązowe plamienia. Również staraliśmy się o dzidzię. Nigdy nie miałam plamień w
      środku cyklu i zrobiłam test w 23dc i wyszły dwie krechy i jestem w 7tc. Także
      głowa do góry zrób test oby był pozytywny. Pozdrawiam Ewelina
    • ewela77 Re: Luteina 12.07.05, 15:18
      Jeszcze jedno ja też przestałam brać luteinę jak zobaczyłam plamienia, ale gin
      nie był z tego zadowolony i teraz biorę dalej i jest wszystko ok.
      • kwiatek-21 Re: Luteina 12.07.05, 15:44
        nie przeimuj sie luteina jestto lek o szerokim zastosowaniu nie służy tylko po
        to zeby podtrzymać ciąże czy wzmóc produkcje ciałek żułtych ale przy
        odpowiedniej dawce reguluje cykle poprawia możność zajścia w ciąże a w drugą
        strone u osób które straciły miesiączke z jakiś przyczyn pomaga ją przywołać ja
        jestem w 9t4dc i tez plamiłam na brązowo i to juz dwa razy to znak że organizm
        sie oczyszcza zrób test skoro sie staracie z męzem o dziecko może te plamienia
        to oznaka implantacji zarodka trezymam kciuki a najlepiej to leć na bete i
        określ HCG
        MIKE NAJUKOCHAŃSZE SŁONECZKO (juz nie moge sie doczekać)
        tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20713;31/st/20060210/dt/6/k/2730/preg.png
        tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;32/st/20060210/dt/6/k/1f67/preg.png
        • meganb1 Re: Luteina 18.07.05, 12:30
          dzięki dziweczyny za informacje. Niestety z ciąży nici, bo niestety dostałam @.
          Może następnym razem. w przyszłym tygodniu idę do gina i mam nadzieję dowiedzić
          się czegoś dokładnie. Pozdrawiam i trzymam kciuki za was i wasze dzidzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka