aga43214 13.07.05, 13:53 Zapisalam sie do tego lekarza z invicty, co mi polecilas, Piatkowski sie nazywa, myslisz ze on jest ok? on sie zajmuje poronieniami? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pimpek_sadelko Re: do Pimpek_Sadełko 13.07.05, 14:21 zarowno piatkowski jak i śliwiński to dobry wybor.piątkowski jest bardziej hmmm "ludzki" pozartuje, pogada, nie bedziesz zestresowana wizytami. Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: do Pimpek_Sadełko 13.07.05, 17:22 jeśli możesz coś doradzić względem pytania zadanego na forum niepłodność,bardzo proszę na priv albo tutaj ps:wiem że pytanie zabrzmiało jak z ciemnogrodu Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: do Pimpek_Sadełko 13.07.05, 18:03 r.kruger napisała: > jeśli możesz coś doradzić względem pytania zadanego na forum niepłodność,bardzo > > proszę na priv albo tutaj > ps:wiem że pytanie zabrzmiało jak z ciemnogrodu ups! odpisalam Ci na tamtym forum jakby co pisz na moj gazetowy adres Odpowiedz Link Zgłoś
aga43214 Re: do Pimpek_Sadełko 14.07.05, 08:04 Dzieki Pimpek! A czy badania po drugim poronieniu sa z NFZ, czy trzeba bulic? Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: do Pimpek_Sadełko 14.07.05, 08:14 aga43214 napisała: > Dzieki Pimpek! A czy badania po drugim poronieniu sa z NFZ, czy trzeba bulic? kariotyp "nalezy" sie da ramoche z nfz, z tym, ze czeka sie na niego dlugo. nie wiem ile w gdansku, ale ja w olsztynie czekalam ok 8 miesiecy w kazdym razie czekajac na to badanie mozesz dalej sie starac. genow i tak sie nie zmieni, a macie z mezem 99% szans na to, ze wyniki wyjda ok. co do reszty.... invicta to prywatna klinika. owszem, czesc wizyt mozna ( na szczescie ) odbyc na nfz, ale badania sa platne. na pocieszenie dodam ci, ze nie znam kobiety ktora by nie placila chyba, ze masz gdzies jakies znajomosci, ze ktos Cie polozy na endokrynologie i natrzaska na nfz badan.... ale watpie na szczescie cennik badan w invikcie nie jest kosmiczny. Odpowiedz Link Zgłoś
aga43214 Re: do Pimpek_Sadełko 14.07.05, 08:17 dzieki, jak trzeba bedzie to zaplace. Tylko najbardziej sie boje, ze lekarze mnie oleja i powiedzą tak jak dotychczas, "jest pani mloda, bedzie miala pani dzieci". jak to slysze to szlag mnie trafia. i nie zleca mi rzadnych badan . po prostu to mnie stresuje stresuje najbardziej. Bo jak dwa razy pronilam to rownie dobrze moge trzeci. Czy to sie kiedys skonczy? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: do Pimpek_Sadełko 14.07.05, 08:19 aga43214 napisała: > dzieki, jak trzeba bedzie to zaplace. Tylko najbardziej sie boje, ze lekarze > mnie oleja i powiedzą tak jak dotychczas, "jest pani mloda, bedzie miala pani > dzieci". jak to slysze to szlag mnie trafia. i nie zleca mi rzadnych badan . po > > prostu to mnie stresuje stresuje najbardziej. Bo jak dwa razy pronilam to > rownie dobrze moge trzeci. Czy to sie kiedys skonczy? > pozdrawiam nikt w invikcie Ci tak nie powie. zaleta tej kliniki jest to, ze nie zwlekaja tylko z buta dzialaja. zatem spokojnie. nikt Cie nie zlekcewazy! Odpowiedz Link Zgłoś
aga43214 Re: do Pimpek_Sadełko 14.07.05, 08:22 dzieki bardzo! i zycze latwego porodu, bo ty juz na finiszu? a swoja drogą to tez wiele przeszlas... ale to jakas nadzieja, ze niektore historie kończa sie dobrze .... Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: do Pimpek_Sadełko 14.07.05, 08:24 pech nie moze wiecznie trwac. uda sie. badz dzielna i nie watp w to, ze bedziesz mama. Odpowiedz Link Zgłoś
aga43214 Re: do Pimpek_Sadełko 14.07.05, 08:26 tak jest! tylko boje sie, ze powiedza mi ze juz nigdy mi sie nie uda.... Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: do Pimpek_Sadełko 14.07.05, 08:27 aga43214 napisała: > tak jest! tylko boje sie, ze powiedza mi ze juz nigdy mi sie nie uda.... nikt nigdy Ci tego nie powie. mozesz jedynie uslyszec, ze dobrym prognostykiem jest fakt, ze zachodzisz w ciaze. spokojnie, nie ma takiego czlowieka, ktory nie bedac durniem moglby cie tak nastraszyc! a juz piatkowski na pewno Ci tak nie powie. spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aga43214 Re: do Pimpek_Sadełko 14.07.05, 08:28 ok, dzieki! to fakt, ze jedyny pozytywny objaw, to ze zachadze w ciaze, niestety nie trwa ona dlugo! najdluzej 9 tyg! pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś