ania.s7 14.07.05, 12:05 Dziewczyny! Wiadomo, że jak test nie pokaże dwóch kresek to niekoniecznie nie jestem w ciąży. Ale czy istnieje taka możliwość, że pokazuje wyraźnie dwie kreski, a i tak w ciąży nie jastem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta_st Re: test ciążowy 14.07.05, 12:08 Jeżeli pokzauje dwie kreski to jesteś w ciąży. Gorzej jest z wynikami negatywnymi. Tu czasamie testy się mylą. Pozdrawiam i trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
karolinazajac Re: test ciążowy 14.07.05, 12:08 Margines błędu jest, ale mało to prawdopodobne. Jak przy ciąży jest jedna kreska to możliwe że zrobiony był za wcześnie. To chyba nie działą w drugą stronę... Karolina i ... tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;39/st/20060322/dt/6/k/ca5d/preg.png Odpowiedz Link Zgłoś
mala.ela Re: test ciążowy 14.07.05, 12:10 mi się raz coś takiego zdarzyło - wtedy akurat o mało zawału nie dostaliśmy bo jakoś nie po drodze by nam akurat dziecko było test pokazał drugą krechę (nie bardzo wyraźną) - od razu kupiliśmy jeszcze dwa, które już pokazały tylko jedną kreseczkę. A w ciąży nie byłam, bo okres pokazał się jeszcze tego samego dnia i był normalny. Tak więc: jeśli nie jesteś pewna - lec do apteki po następne testy (najlepiej dwa, bo wtedy będzies zmiec pewnośc), albo od razu idź na betę z krwi - tu będziesz miec 100% pewności. Odpowiedz Link Zgłoś