leni_wa 14.07.05, 17:29 a moge Cie jeszcze o cos zapytac? bolala Cie tez noga, tak po stronie jajnika z torbielami?...bo mnie troche boli... czy to ok? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leni_wa Re: do tweety_bird :-) 14.07.05, 17:31 aha, jeszcze jedno. ja faktycznie mialam owulacje z tej prawej strony. Powiedz mi jeszcze do ktorego tygodnie Cie bolalo? dizeki za wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
tweety_bird Re: do tweety_bird :-) 14.07.05, 17:38 Przeszło mi po jakichś 2 tygodniach zażywania Duphastonu, czyli około 7 tygodnia. Ale nie wiem, czy akurat ten lek miał na to wpływ. Jednak wiem, że niektóre dziewczyny mają takie bóle nawet do 3 miesiąca. To wszystko zależy od danego organizmu - jesteśmy przecież różne i zróżnicowany mamy także próg bólu. Teraz nawet sporadycznie mi się zdarza, że przy zmęczeniu (o które u mnie nie trudno, bo strasznie słaba jestem i mam okropnie niskie ciśnienie) zakłuje mnie w którymś jajniku. Oczywiście teraz to już nie wina torbieli, bo jak napisałam w Twoim drugim wątku, one mi dawno popękały. Lekarka twierdzi, że taki urok i jajniki mogą zakłuć przy nagłym ruchu, kichnięciu czy kaszlu. Odpowiedz Link Zgłoś
tweety_bird Re: do tweety_bird :-) 14.07.05, 17:32 Określiłabym to raczej jako promieniowanie bólu do pachwiny i na całe podbrzusze. To takie dziwne uczucie podobne do cierpnięcia. Szczególnie się to nasilało przy schylaniu, wstawaniu i jakimkolwiek, nawet najmniejszym wysiłku. Dlatego bardzo dużo leżałam i niczego nie dźwigałam. Wtedy było mi znacznie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś