justyna.sopuch 15.07.05, 22:06 Słyszałam że witamina B1 pomogła kilku kobietom w pokonaniu mdłości. Zaopatrzyłam się właśnie jednak nie wiem jak ją dawkować?? Proszę pomóżcie ))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maqwa73 Re: WITAMINA B1NA MDŁOŚCI?? 15.07.05, 22:13 cześć Ja nic nie wiem o witaminie b, natomiast w moim przypadku rewelacyjne okazało się lizanie cytryny. Wiem, że to może trochę glupie, ale ja nie wymiotowałam za to mdłości koszmarne. Trochę się na mnie ludzie patrzyli w sklepie czy na ulicy ale co tam grunt, że skutkowało. Pozdrawiam, sprobuj ewentualnie woda z cytryną i troszkę cukru ale wiecej cytryny. Dlaczego cytryna może się spytasz? A bo mdłości miałam takie straszne, że próbowałam prawie wszystkiego i cytryna zadziałała. Odpowiedz Link Zgłoś
martina.15 Re: WITAMINA B1NA MDŁOŚCI?? 15.07.05, 23:42 a jak nie mozna zniesc kwasu? bo jak ja zjem lub napije sie czegos kwasnego to mam wrazenie ze zaraz bede zygac za przeproszeniem... Odpowiedz Link Zgłoś
anita.anita80 Re: WITAMINA B1NA MDŁOŚCI?? 22.07.05, 16:54 hej ta witB1 mi nie pomaga mam potworne mdłosci a jest juz 12 tydz.ciazy Odpowiedz Link Zgłoś
gosia151 Re: WITAMINA B1NA MDŁOŚCI?? 24.07.05, 22:38 Ja brałam przez pierwsze 3-y msc witamine B6 i mi pomogła ale o wit.B1 nie słyszałam Odpowiedz Link Zgłoś
powerdzidzia Re: WITAMINA B1NA MDŁOŚCI?? 24.07.05, 12:50 czesc ja bralam witamine b6 jedna rano i wieczorem i pomogla a o b1 jeszcze nie slyszalam Odpowiedz Link Zgłoś
annam21 b6 25.07.05, 10:14 cos mi sie zdaje ze tu chodzi wlasnie o witamine b6,b1 raczej na mdlosci niepomoze, mi tez pomaga piscie wody z cytryna,pije bez cukru, a wymiotuje strasznie( wczoraj na szczescie nie)ale mdlosci sa okropne.choc juz w trakcie 14tc Odpowiedz Link Zgłoś
kokons Re: WITAMINA B1NA MDŁOŚCI?? 26.07.05, 11:14 Proponuje jeszcze sprobowac dwa razy dziennie herbatke mietowa - mnie pomaga. Wode zcytryna i witamine B6 rowniez potwierdzam. Pozdrawiam /13 tc Odpowiedz Link Zgłoś