Dodaj do ulubionych

WITAMINA B1NA MDŁOŚCI??

15.07.05, 22:06
Słyszałam że witamina B1 pomogła kilku kobietom w pokonaniu mdłości.
Zaopatrzyłam się właśnie jednak nie wiem jak ją dawkować?? Proszę
pomóżcie smile)))
Obserwuj wątek
    • maqwa73 Re: WITAMINA B1NA MDŁOŚCI?? 15.07.05, 22:13
      cześć
      Ja nic nie wiem o witaminie b, natomiast w moim przypadku rewelacyjne okazało
      się lizanie cytryny. Wiem, że to może trochę glupie, ale ja nie wymiotowałam za
      to mdłości koszmarne. Trochę się na mnie ludzie patrzyli w sklepie czy na ulicy
      ale co tam grunt, że skutkowało. Pozdrawiam, sprobuj ewentualnie woda z cytryną
      i troszkę cukru ale wiecej cytryny. Dlaczego cytryna może się spytasz? A bo
      mdłości miałam takie straszne, że próbowałam prawie wszystkiego i cytryna
      zadziałała.
      • martina.15 Re: WITAMINA B1NA MDŁOŚCI?? 15.07.05, 23:42
        a jak nie mozna zniesc kwasu? bo jak ja zjem lub napije sie czegos kwasnego to
        mam wrazenie ze zaraz bede zygac za przeproszeniem...
        • anita.anita80 Re: WITAMINA B1NA MDŁOŚCI?? 22.07.05, 16:54
          hej ta witB1 mi nie pomaga mam potworne mdłosci a jest juz 12 tydz.ciazy
      • gosia151 Re: WITAMINA B1NA MDŁOŚCI?? 24.07.05, 22:38
        Ja brałam przez pierwsze 3-y msc witamine B6 i mi pomogła ale o wit.B1 nie
        słyszałam
    • powerdzidzia Re: WITAMINA B1NA MDŁOŚCI?? 24.07.05, 12:50
      czesc ja bralam witamine b6 jedna rano i wieczorem i pomogla a o b1 jeszcze nie
      slyszalamsmile
      • annam21 b6 25.07.05, 10:14
        cos mi sie zdaje ze tu chodzi wlasnie o witamine b6,b1 raczej na mdlosci
        niepomoze, mi tez pomaga piscie wody z cytryna,pije bez cukru, a wymiotuje
        strasznie( wczoraj na szczescie nie)ale mdlosci sa okropne.choc juz w trakcie
        14tc
    • kokons Re: WITAMINA B1NA MDŁOŚCI?? 26.07.05, 11:14
      Proponuje jeszcze sprobowac dwa razy dziennie herbatke mietowa - mnie pomaga.
      Wode zcytryna i witamine B6 rowniez potwierdzam.

Pozdrawiam /13 tc

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka