zuzzzia1 16.07.05, 15:52 hej, wiem, ze to moze troche za wczesnie, ze jeszcze jest wiele niepewnosci, ale ktora z Was ma termin na marzec 2006 ja mam dokładnie 5 marca ciekawe, czy szpitale w marcu będą przepełnione nami )) pozdrawiam Z. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_pynia Re: marzec 2006 :) 16.07.05, 18:55 Cześć! Też mam termin na marzec, u lekarza jeszcze nie byłam, ale z wyliczeń wyszedł mi termin 18 marca, czyli dzień urodzin mojej córeczki Agatki! Mam Marcowych jest dużo. Był już chyba taki wątek na "oczekiwaniu". Pozdrawiam wszystkie mamusie i te przyszłe i obecne. Odpowiedz Link Zgłoś
niutas Re: marzec 2006 :) 16.07.05, 20:36 hej hej a ja mam termin na 2 marca dokładnie w trzecia rocznicę urodzin synka ) i coś czuję, ze też będzie chłopak... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
diament79 Re: marzec 2006 :) 16.07.05, 20:46 Dziewczynki! Juz jest watek MARZEC 2006 więc prosze o niepowtarzanie! I wpisywanie sie tam! Będziemy tam wszystkie razem! Dzięki!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
metafora1 Re: marzec 2006 :) 16.07.05, 22:33 ja tez mam termin na marzec jestem przeszczęsliwa bo dzisiaj dowiedziałam się że jestem w ciązy - zrobiłam rano test - 2 krechy. Jeszcze nie czuję silnych objawów ciąży poza lekko bolącymi sutkami, temperaturą około 37 i oczywiście brakiem miesiączki. jestem w 5tc w poniedziałek zaczynam 6. Napiszcie kiedy powinnam najlepiej pójść do lekarza i kiedy w końcu poczuję że jestem naprawdę w ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
niunia64 Re: marzec 2006 :) 17.07.05, 02:36 Hej, ja jestem w 22 taraz. Zleciało, choć niw powiem dłuzyło mi się... Ja udałam sie do lekarza jak tylko dowiedziałam sie- to był 6 tc- idź odrazy- lekarz założy ci kartę, zrobi USG, zaleci Folik i badanka krwi, moczu. na tokspolazmozę itp. Dostaniesz zdjęcie swojego "okruszka", który jest teraz wielkości pestki od jabłka (mam taki fajny "przelicznik")Pozdrawiam, aha pytalaś kiedy zaczniesz cos czuć- no ja to dosc wcześnie- sennosć, zmęczenie, podjadanie, potem koło 8 tc- mdlości, odrzucalo od zapachów, nawet w ziemniakach wywąchałam zapach selera...takie dziwne rzeczy, ale to mija wraz z 3 miesiącem. Jednak na to nie ma reguły, niektóre kobiety moga przechodzic ciąże bezobjawowo- jedne tyja, inne chdna- i nie ma reguły czy to na chlopca, czy na dziewczynke... nie wierz w te bzdury! Niz się nie sprawdza! Odpowiedz Link Zgłoś