nana1000 19.07.05, 11:10 Przeczytałam Twoje info na temat sklepu naszedzieci. Naprawdę zapłaciłaś tylko 200 zł? W jaki sposób można dokonać tam zakupów? Pozdrowienia Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanka17 Re: Do hanka17! 19.07.05, 11:22 czesc Wiesz, to byla sytuacja podbramkowa, ponieważ nie miałam absolutnie środków, a wiedzialam że muszę pilnie kupić wiec rozgladałam sie chwile na allegro, bo tam jest najtaniej, u mnie tu gdzie mieszkam nie ma wozka poniżej 800 zł, a w takim wypadku moje dziecko w ogóle nie miałoby wózka W tym sklepie - była wyprzedaż - były 4 czy 6 wózków w licytacji od 1 zł, nie były możne najpiękniejsze (podobno z ekspozycji) ale ja nie mialam wyjscia, ten który wybrałam nawet mi sie podoba, nie było nimi zbytniego zaintersowania, w końcu nie każdy uzyskał nawet cenę 100 zł. Mieli też w tym samym czasie wyprzedaż łożeczek też z zeszłego roku modele , ale nie były nigdy składane, stały w magazynie i taka była ich cena kup teraz 100 zł, drewex i klupś. Oni mają dużó kont na allegro i na niektórych mają czasem takie wyprzedaże, dla mnie to była jedyna możliwość żeby to kupić, poza tym widziałam jeszcze taniej, często są okazje, ale chciałam już wszytsko kupić u 1 osoby. Przesyłka była na 2 dzień u mnie, polecam Pan Mirek W i kupiłam na kocie "babyshop" czy cos w tym stylu ale to to samo co naszedzieci, bo ten sam adres firmy itp. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś