dariaza 20.07.05, 14:35 czy któryś Deltim ma skrętne kółka? I czy jeśli tak to jest możliwośc zablokowania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dazzle Re: skrętne kółka w Deltimach? 20.07.05, 14:37 premier ma skrętne, chyba się da blokować sprawdź na stronie www.deltim.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dariaza Re: skrętne kółka w Deltimach? 20.07.05, 14:41 no właśnie na stronach producentów wózków zauważylam, że jeśli wózek nie ma jakiegoś bajeru to pomijają milczeniem. i o blokadzie nie ma nic na stronie deltimu. Implasty np nie mają, ale podobno mają jakiś system, który powoduje, ze tej blokady nie trzeba. Ciekawa jestem czy to się sprawdza w praktyce. Odpowiedz Link Zgłoś
jamile Dazzle 20.07.05, 14:43 Dazzle, Ty masz Deltima? Jeśli masz, to napisz, czy on ma faktycznie duże koła bo na zdjęciach w necie jakby trochę małe są... Robiłaś "próbny rozruch"? Juz prawie zdecydowałam się na Focusa, warto? ===== córeczka Odpowiedz Link Zgłoś
dazzle Re: Dazzle 20.07.05, 14:50 zamówiłam deltima fokusa, na razie stoi w sklepie, w tym tygodniu odbieramy nic więcej na razie nie mogę napisać. ja uznałam, że warto - jakość przyzwoita, atesty ma, cena też przystępna. młoda volvem jeździć nie musi koła uznałabym za średnie, ale prowadził się nieźle, jak jeździłam z synkiem koleżanki weń zapakowanym... Odpowiedz Link Zgłoś