honia77 26.07.05, 10:57 robiłam dwa testy ciążowe - pierwszy wyszedł negatywny, drugi również z tą różnicą że po kilku godzinach pojawiła się druga bladoróżowa kreska. Czy mam rozumieć, że ten test jest również negatywny?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luna333 Re: pytanie 26.07.05, 11:00 raczej negatywny, nie piszesz co to za test ale na większości z nich pisze że wynik ma się pokazać po paru - parunastu minutach - aczkolwiek zatestuj za kilka dni - może jutro - i zobacz co wyjdzie - mi się bladziuchna krecha też pojawiła po paru godzinach - tyle że testowałam przed terminem miesiączki a brzucho mam jak arbuz i niedługo rodzę- więc różnie to bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
simonkapl Re: pytanie 26.07.05, 11:01 Jesli druga kreska wyjdzie po wiecej niz 10 minutach, nie bierze sie tego pod uwage.Test jest negatywny. Odpowiedz Link Zgłoś
honia77 Re: pytanie 26.07.05, 11:25 luna333 napisała: > raczej negatywny, nie piszesz co to za test był to test bobo - test no cóż spróbuję za jakiś czas... tylko, najgorze w tym wszystkim jest to jak się czuję - nudności które mam już mnie dobijają nie mówiąc o innych dolegliwościach Odpowiedz Link Zgłoś
lilian_ka Re: pytanie 26.07.05, 11:00 Tak, test nalezy sprawdzić po 1 czy 3 min. (tak jak napisane w instrukcji) a potem wyrzucić. Odpowiedz Link Zgłoś
kasikk3 Re: pytanie 26.07.05, 11:01 po kilku godzinach???myślę, że test po prostu wysechł w tym czasie a miejsce testowe wygląda nieco inaczej niz reszta. Może jeszcze za wcześnie)Powtórz za parę dni. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amoszyn Re: pytanie 26.07.05, 11:01 Witam, Wg mnie ten drugi test też jest negatywny. Wynik ma pojawić się po kilku minutach a nastepnie należy test wyrzucić, aby uniknąć własnie tego typu rozczarowań. Miałam kiedyś podbna sytuację, a ponieważ staraliśmy się już od pewnego czasu to łatwo uwierzyłam, że wynik jest pozytywny (blada kreska pojawiła się po jakiejś godzinie). Niestety po kilku dniach przyszła @ i wielkie rozczarowanie. Na pocieszenie napisze Ci, że teraz kończę 34 tc i już niedługo na świecie pojawio się Mateusz. Trzymam kciuki i życzę owocnych starań Odpowiedz Link Zgłoś
pousi Re: pytanie 28.07.05, 08:13 A u mnie 3 różne testy właśnie tak się zachowywały - dopiero po przynajmniej godzinie wychodziła druga kreska, a jednak wynik był pozytywny i dziś zaczynam 29 tc. Odpowiedz Link Zgłoś