kasiula124 26.07.05, 21:15 czy to mozliwe aby pierwsze objawy ciazy byly juz po kilku dniach od zaplodnienia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niunia64 Re: pierwsze objawy? 27.07.05, 00:29 Żależy jakie objawy. Ja dowiedziałm się, że jestem w 6 tc, a juz przytyła, bolaly mnie nabrzmiale piersi, byłam senna, zmęczona, mdlosci przyszły kolo 8 tygodnia. Pewnie piersi i zmęczenie moga pojawic sie dośc wcześnie, ale jak nie wiem. Najprościej zrobić test. Mozna żec, iż 100% gwarancji. Odpowiedz Link Zgłoś
marta2777 Re: pierwsze objawy? 27.07.05, 00:46 mozliwe. Ja mialam dreszcze od okolo 5 dnia p/o, choc nie mialam goraczki i dziwnie sie czulam , tak jakby mi sie zbieralo na porzadna grype, a ogolnie byl goracy maj u nas. Krecilo mi sie w glowie i bylam bardzo senna. Teraz wiem , ze spowodowane to bylo zwiekszona produkcja progesteronu, bowiem temp skoczyla mi wyzej niz zwykle po owulacji. Po 10 dniach od owulacji okazalo sie , ze w brzuszku rozwija sie dzidzia !! Nudnosci, wymioty i typowe objawy ciazy pojawily sie dopiero okolo 3 tygodnia p/o. Powodzenia!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula124 Re: pierwsze objawy? 27.07.05, 09:15 a jesli chodzi o bol jajnikow? od paru dni mnie strasznie bola obawiam sie ze to moze byc to.. ale pewnie tylko panikuje dziekuje za odpowiedzi.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
miii Re: pierwsze objawy? 27.07.05, 15:22 ból jajników to chyba najmniejszy objaw. tak pare dni po to stawiam ze to nie ciaża. ja mam 3 tyg i trochę mnie jajniki pobolewaja ale to chyba bardziej z wrażenia. myslę że ważniejszym objawem byłby ból piersi. ale tak naprawdę to nie ma ragóły. test ciązowy naprawde by ci dużo wyjaśnił. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
xixx Re: pierwsze objawy? 27.07.05, 15:26 Ja pamiętam że dziewczyny pisały że właśnei kilka dni po zapłodnieniu moga lekko bolec jajniki, jest to czas kiedy pęcherzyk wędruje właśnie do macicy ale jest tak mały ze nie wiem czy mogą jakos bardzo boleć, mnie nie bolały, ja miałam obolałe piersi, twarde i senność maxymalna mnie ogarniała, ale nie taka ledwo ledwo a maxymalna, mogłam spać na stojąco. No i po ponad tygodniu, właściwie po 2 bl lekki brzucha jak na okres monotonny ale nie silny, nei przeszkadzający. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula124 Re: pierwsze objawy? 28.07.05, 17:31 dziekuje bardzo za odpowiedzi moze ktos jeszcze sie wypowie? Odpowiedz Link Zgłoś